منوچهر عدالتجو افزود: 524 زن سرپرست خانوار، 125 خانواده دارای فرزند چندقلو و 46 کودک امداد بگیر نیز تحت پوشش حوزه اجتماعی این شهرستان قرار دارند. خدمات بهزیستی در این شهرستان توسط چهار مرکز مثبت زندگی تحت نظارت در محلات ارائه میگیرد.
وی ادامه داد: خانه کودکان و نوجوانان پسرانه قدر و خانه کودکان و نوجوانان گلهای حضرت مریم دو مرکز شبه خانواده در شهرستان بردسکن هستند. هدف مراکز شبه خانواده حمایت موثر از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست، توانمندسازی، بازپیوند با خانوادهها یا مهیا نمودن آنها برای ورود به زندگی مستقل از طریق حرفهآموزی، ایجاد اشتغال و... است. اصلی ترین خدمات ارائه شده به این کودکان شامل حمایتهای تحصیلی، آموزشی، مالی و رفاهی است. همچنین این مراکز به کودکانی که با چالش های عاطفی و رفتاری مواجه هستند، راهنمایی های تخصصی شامل مشاوره را ارائه می دهد. یکی دیگر ازمهم ترین خدمات این مراکز، حمایت از فرزندان زندانیان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی خراسان رضوی افزود: در مراکز توانبخشی نیز خدمات متعددی به افراد دارای معلولیت ارائه میشود. این خدمات شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شناخت درمانی، خدمات توانبخشی سلامت روان و... میباشد. تشخیص استعداد و توانایی های مراجعین به ویژه کودکان یکی از اقدامات مهمی است که در این مراکز انجام می شود تا فرد بتواند با قابلیت های خود آشنا شود و آن ها را در مسیر مثبتی بپروراند. مرکز کم توانان ذهنی ایثار مرد بالای 14 سال، مرکز روزانه توانبخشی زرین مهر زیر 14 سال، مرکز حرفه آموزی روزنه امید پسرانه، مرکز حرفه آموزی دخترانه نجلا، مرکز شبانه روزی سالمندان مهرگان، مرکز سالمندان خانه مهر و... بخشی از مراکزی هستند که در حوزه توانبخشی در این شهرستان فعالیت میکنند.
عدالتجو خاطرنشان کرد: دو کمپ اقامتی میان مدت ماده 15 و چهار کلینیک ترک اعتیاد تحت نظارت بهزیستی در این شهرستان نیز به ارائه خدمات پیشگیری، درمان و مبارزه با اعتیاد میپردازند.
نظر شما