معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی خراسان رضوی در مراسم تکریم و معارفه ریاست بهزیستی شهرستان خلیل آباد و در دیدار با فرماندار این شهرستان، گفت: درحال حاضر یک هزار و 830 فرد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی شهرستان خلیل آباد قرار دارند که یک هزار و 582 نفر از آنها از مستمری و 205 نفر علاوه بر مستمری از حق پرستاری ماهیانه نیز برخوردار میشوند. 800 زن سرپرست خانوار،88 خانوده دارای فرزند چندقلو، 35 فرزند امداد بگیر نیز تحت پوشش حوزه اجتماعی بهزیستی در این شهرستان قرار دارند و از خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی بهرهمند میشوند.
منوچهر عدالتجو با بیان اینکه سیاست بهزیستی واگذاری امور به بخش غیر دولتی و بهره گیری از ظرفیتهای مردمی است، گفت: در حال حاضر 10 مرکز و موسسه خیریه و انتفاعی تحت نظارت اداره بهزیستی شهرستان خلیل آباد به ارائه خدمات روزانه و شبانهروزی به جامعه هدف میپردازند. مرکز شبانه روزی نگهداری کودکان بی سرپرست و بدسرپرست پسر 7 تا 12 سال، کمپ ماده 15 بهبود وبازتوانی اعتیاد، مرکز توانبخشی روزانه معلولان ذهنی زیر14 سال، سه مرکز خدمات مثبت زندگی، کلینیک مددکاری اجتماعی، مرکز مشاوره عمومی و... بخشی از این مراکز میباشند و در حال راه اندازی یک خانه سالمندان در این شهرستان نیز میباشیم.
وی با بیان اینکه تامین، تجهیز و مناسبسازی مسکن مددجویان از دیگر دغدغههای سازمان بهزیستی است، گفت: در سال گذشته 350 میلیون تومان به عنوان ودیعه مسکن و به صورت بلاعوض به حساب مددجویان این شهرستان واریز شده و مبلغ یک میلیارد و150میلیون نیز به بانکهای عامل معرفی وجذب گردیده است و مراحل پرداخت آن برای مددجویان در حال طی شدن میباشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بهزیستی خراسان رضوی ضمن تاکید بر اهمیت توانمندسازی و ایجاد اشتغال برای مددجویان تحت پوشش، گفت: در سال گذشته مبلغ 25 میلیارد تومان به منظور ایجاد و توسعه اشتغال مددجویان شهرستان خلیل آباد پرداخت گردیده و برای 180 نفر از مددجویان اشتغال ایجاد گردیده است.
عدالتجو در انتها خاطر نشان کرد: درراستای رسالت سازمان و اجرای برنامه ها وطرح های پیشگیری ازمعلولیتها وآسیبهای اجتماعی طرح های مختلفی در حوزه پیشگیری در شهرستان خلیل آباد اجرا گردیده است که از جمله آنها میتوان به طرح آمبلیوپی وغربالگری شنوایی کودکان 3 تا6سال ، غربالگری اضطراب 500کودک 5 تا 6سال، اجرای کارگاههای پیشگیری ازمعلولیتها درسالمندان درسطح روستاها به تعداد25 جلسه آموزشی، اجرای کارگاههای آموزش خانواده در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی درسطح محلات وروستاها به تعداد55 کارگاه، اجرای طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان در دو گروه 30 نفری و25 جلسه آموزشی، اجرای طرح خودمراقبتی باتاکید برتوانمندسازی زنان در 8گروه و64 جلسه آموزشی درسطح محلات وروستاهای هدف، طرح آموزشی پیش ازازدواج به تعداد 8 جلسه و... اشاره کرد.
نظر شما