برگزاری دوره آموزشی ویژه مددکاران مراکز مثبت زندگی در دو روز متوالی

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، دوره آموزشی مددکاری اجتماعی کار با افراد وگروه‌های خاص شامل زنان سرپرست خانوار همسر متوفی ، مطلقه، زنان دارای همسر از کارافتاده و معتاد ویژه 75 مددکار مرکز مثبت زندگی شهرستان مشهد برگزارگردید.

کارشناس مسئول زنان و خانواده بهزیستی خراسان رضوی در حاشیه این رویداد، گفت: در حال حاضر 24 هزار و 500 بانوی سرپرست خانوار تحت پوشش مستمر سازمان بهزیستی قرار دارند که با احتساب افراد تحت تکفل آنها به جمعیتی بالغ بر69 هزار نفر می‌رسند.

اکرم لالوی افزود: دختران خودسرپرست و زنان سرپرست خانوار جزء اقشاری می‌باشند که نیازمند دریافت تمهیدات حمایتی وتوانمندسازی ویژه و خاصی هستند. در این راستا دستورالعمل‌های مختلفی تنظیم گردیده و دوره‌های آموزشی نیز به صورت متناوب ویژه مددکاران برگزار می‌گردد. مددکاری اجتماعی به عنوان یک رشته علمی و عملی، نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی افراد و گروه های آسیب پذیر ایفا می کند. هدف اصلی مددکاری اجتماعی، توانمندسازی افراد برای استفاده از منابع موجود در جامعه و حل مشکلات شخصی و اجتماعی است. ارتقاء دانش تخصصی مددکاران اجتماعی این امکان را می‌دهد تا با شناخت عمیق از نیازها و مشکلات گروه‌های هدف، به ارائه خدمات متناسب و موثر بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: زنان سرپرست خانوار در قالب دو گروه که شامل بانوان بدون همسر به دلیل طلاق یا فوت همسر و  بانوان دارای همسر از کارافتاده، زندانی، معتاد، متواری، مفقودالاثر، متارکه و ... می‌شوند. خانواده هایی که از طریق دریافت خدمات و مداخلات تخصصی امکان توانمندسازی و قطع مستمری را  داشته باشند، تمهیدات لازم برای توانمندسازی آنها به کار گرفته خواهد شد. 

کارشناس مسئول زنان و خانواده بهزیستی خراسان رضوی افزود: در جهت ارتقای توانمندی های جامعه هدف و اعضای خانواده ایشان و دستیابی آنان به فرصت های برابر با سایر اقشار جامعه، هرساله کمک هزینه های شهریه و تحصیلی به زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها که مشغول به تحصیل در دانشگاه‌ها باشند، برابر بخشنامه‌ها و دستورالعمل های مربوطه پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه آماده سازی شغلی به عنوان یکی از روش‌های موثر در توانمندسازی و ایجاد استقلال در مددجویان است، گفت: آن دسته از خدمت گیرندگان که شرایط اشتغال را دارند، طی مدت زمان محدود از آموزش های لازم بهره مند شده و آماده حضور در بازار کار می شوند.

مراحل آماده سازی شغلی شامل رغبت سنجی، انجام ارزیابی های جسمی، روانی، اجتماعی و مهارتی فرد، راهنمایی و مشاوره شغلی، مهارت آموزی شامل مهارت های زندگی، مهارت های فنی و حرفه‌ای و مهارتهای کارآفرینی و...است.

کد خبر 133908

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد