تقویت اقدامات اجتماعی و فرهنگی اردبیل با محوریت نذر فرهنگی؛ حمایت از خانواده و کاهش آسیب ها

در نشستی با حضور مدیرکل و معاون سلامت اجتماعی بهزیستی استان و مسئولان موسسه خیر اندیشان پارسا «ماریا موسوی»، مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری این استان، با قدردانی از تلاش‌های سازمان بهزیستی در حل مشکلات گروه‌های هدف، بر دشواری فعالیت در حوزه اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد.

وی تصریح نمود: کار در این عرصه، نتیجه‌ای بلندمدت دارد و همچون معامله‌ای با خداوند است که باید با رویکردهای نوین پیگیری شود.  

موسوی با اشاره به پویش نذر فرهنگی به عنوان یکی از اقدامات مؤثر، خواستار بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های استان برای رفع نیازهای افراد تحت حمایت و تقویت سبک زندگی مبتنی بر موازین شرعی و اخلاقی شد.

 وی هدف این پویش را تقویت کانون خانواده و کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد.  

اعتمادسازی و استفاده از تمامی ابزارهای موجود شامل دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها، سمن‌ها و فضای مجازی، از دیگر محورهای سخنان وی بود تا خدمات تخصصی با سرعت بیشتری به متقاضیان ارائه شود.  

در بخش دیگری از این نشست، مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل به موضوع کودکان کار و خیابانی پرداخت و گفت: «با جذب اعتبارات لازم و شناسایی نیازهای ضروری، تلاش می‌کنیم بهترین خدمات را به این گروه ها ارائه دهیم.»

وی از دفتر اجتماعی و شورای اجتماعی خواست تا از ظرفیت‌های خود نهایت استفاده را ببرند و افزود: استانداری با تمام توان از این اقدامات حمایت می‌کند.  

این نشست با تأکید بر همکاری گسترده‌تر نهادها و مشارکت جامعه مدنی برای دستیابی به اهداف اجتماعی به پایان رسید.

کد خبر 132260

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد