تأکید بر تقویت مدیریت، جلب مشارکت‌های مردمی و ارتقای کیفیت خدمات به معلولان ذهنی

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل در بازدید از مرکز توانبخشی و نگهداری معلولان ذهنی حضرت ابوالفضل (ع)، بر لزوم تقویت ساختار مدیریتی، جذب نیروهای متعهد و افزایش مشارکت‌های مردمی در حمایت از این مرکز تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی، در این بازدید که با حضور مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان، مدیر کل بهزیستی و هیئت مدیره مرکز انجام شد، بخش‌های مختلف این مجموعه از جمله واحدهای مختلف مرکز از قبیل؛ فیزیوتراپی، کاردرمانی و سایر واحدها مورد بررسی قرار گرفت.

 مدیرکل بهزیستی با تقدیر از تلاش‌های پرسنل دلسوز و ایثارگر این مرکز، بر ضرورت تشکیل اداره نیروی انسانی تخصصی و به‌کارگیری افراد کاردان و متعهد در چنین مراکزی تأکید کرد.  

وی همچنین بر تعلق اجتماعی به مجموعه‌های حمایتی، تقویت مشارکت‌های مردمی و جلب اعتماد عمومی به عنوان عوامل کلیدی در توسعه خدمات بهزیستی اشاره نمود و گفت: انتخاب هیئت مدیره قوی و با انگیزه در موفقیت این مراکز نقشی حیاتی دارد.  

از دیگر مباحث مطرح‌شده در این نشست، می‌توان به طراحی محیطی مناسب و راحت برای معلولان، استفاده از ایده‌های خلاقانه خیرین و رعایت دقیق نکات بهداشتی و ایمنی اشاره کرد.

مدیرکل بهزیستی استان همچنین پیشنهاد داد تا با رایزنی با دستگاه‌های اجرایی و واگذاری بخش‌هایی به بخش خصوصی، زمینه ارتقای خدمات فراهم شود.  

تجلیل از شرکای اجتماعی، به‌ویژه صدا و سیما، بررسی پرونده‌های توانبخشی بیماران و طرح راه‌اندازی کلینیک تخصصی جامع‌توانبخشی به عنوان یک مرکز عام‌المنفعه از دیگر برنامه‌های مطرح‌شده در این جلسه بود.  

در پایان، بر ضرورت تقویت ارتباط با شبکه‌های اجتماعی و افزایش نشاط اجتماعی در میان مددجویان تأکید شد تا این مرکز بتواند به عنوان الگویی موفق در سطح استان و کشور مطرح گردد.

در ادامه این بازدید، مدیرکل اوقاف با تقدیر از زحمات مدیران و پرسنل این مرکز، اظهار داشت: مراقبت و نگهداری از افراد نیازمند و ناتوان، کاری ستوده و انسانی است که نشان از مهر و مسئولیت‌پذیری دارد.

وی همچنین بر لزوم همفکری و همکاری بیشتر برای توسعه‌ی مراکز خیریه تأکید کرد و گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از ظرفیت خیرین، درآمدزایی و پایداری این مراکز را افزایش دهیم.  

وی با اشاره به تغییر نگرش برخی خیرین امروزی نسبت به گذشته، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از نیکوکارانی که دغدغه‌های اجتماعی دارند، می‌تواند اثرگذاری خدمات را دوچندان کند.

 همچنین بر استفاده از ظرفیت پایتخت‌نشینانِ اصالتاً اردبیلی برای حمایت از پروژه‌های خیریه در استان تأکید شد.  

در ادامه، مدیرکل اوقاف پیشنهاد کرد با برگزاری نشست‌های داستان‌محور و روایت‌گونه، احساس مسئولیت و مشارکت مردم در امور خیریه را افزایش می‌دهد.

 وی تصریح کرد: امروز مردم به مسائل عاطفی و انسانی بیشتر اهمیت می‌دهند و این فرصتی است برای جلب حمایت‌های گسترده‌تر.  

در پایان، بر ضرورت تقویت پشتوانه‌های مالی و اجرایی برای مراکز بهزیستی تأکید شد تا بتوانند خدمات پایدار و باکیفیت‌تری ارائه دهند.

 این بازدید با گفت‌وگوهای کارشناسی برای بهبود شرایط مراکز نگهداری معلولان به پایان رسید.

کد خبر 133232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد