همدلی مسئولان با معلولان در ماه عبادت و بندگی

در ماه مبارک رمضان، مرکز توانبخشی شهرستان اردبیل میزبان ضیافت افطاری ساده ای با حضور مدیرکل بهزیستی استان، معاون امور توانبخشی و رییس بهزیستی شهرستان اردبیل بود. این مراسم با هدف ایجاد فضایی صمیمی و حمایت از افراد دارای معلولیت ذهنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این برنامه طاهره رزاق پور، مدیرکل بهزیستی استان اردبیل، همراه با معاون امور توانبخشی و رییس بهزیستی شهرستان، با معلولان ذهنی و کادر مرکز توانبخشی دیدار و گفتگو کردند. شرکت کنندگان در فضایی خودمانی، لحظات افطار را در کنار یکدیگر سپری کردند.  

مدیرکل بهزیستی استان در سخنان کوتاهی بر اهمیت حمایت از افراد دارای معلولیت و تقویت برنامه های مشارکتی در مناسبت های اجتماعی تاکید کرد و گفت: برگزاری چنین مراسم هایی گامی موثر در جهت افزایش نشاط اجتماعی و تقویت حس تعلق در جامعه معلولان است.  

این ضیافت افطاری به عنوان نمادی از همدلی و همراهی مسئولان با جامعه معلولان، با استقبال گرم شرکت کنندگان به پایان رسید.

کد خبر 133230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد