ارتقای امنیت شغلی مددکاران به‌صورت ویژه مورد توجه قرار می‌گیرد

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی درمراسم جشن همای رحمت که به مناسبت ولادت امام علی(ع) و روز مددکار برگزار گردید، گفت: فعالیت تمام کسانی که در سازمان بهزیستی مشغول به کار هستند به نوعی با مددکاری پیوند خورده است. اما افرادی که به حرفه تخصصی مددکاری در این سازمان مشغولند، وظیفه‌ای خطیر، مقدس و دشواری را برعهده دارند. کار در حرفه مددکاری، روحیه‌ای دغدغه‌مند، قلبی رئوف و صبوری بسیاری را می‌طلبد. در همین راستا برای قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی این عزیزان، اهتمام خویش را برای ارتقای امنیت شغلی مددکاران به کار خواهیم بست.

مهدی برجی افزود: یکی از رویکردهای روانشناختی، ریشه تمامی مشکلات و اختلالات را در ارتباط می‌داند و چهار نوع ارتباط را عنوان می‌کند و معتقد است که هرکدام از این ارتباطات دچار مشکل بشوند، قطعا شاهد بروز اختلال روانی در افراد خواهیم بود. این چهار نوع ارتباط عبارتند از ارتباط میان زن و شوهر، ارتباط والدین با فرزندان، ارتباط میان همکاران، ارتباط با دوستان. اگر ارتباط میان همکاران در محیط کار یک ارتباط معیوب باشد، سلامت روان افراد به خطر خواهد افتاد. از طرفی در بیشتر مواقع، دوستان خود را از میان همکاران‌مان انتخاب می‌کنیم. بنابراین حفظ سلامت روان در محیط کار اهمیت بسیار زیادی دارد. محیط کار باید یک محیط لذت بخش باشد، به‌طوری که به هنگام ورود به ساختمان اداری به مجموعه کاری خود احساس تعلق داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد:علم پزشکی به‌حدی پیشرفت کرده که ما را در برابر بسیاری از بیماری‌ها ایمن کرده است. اما درعلم روانشناختی وضعیت بدین صورت نیست و امروز افسردگی یک آسیب فراگیر و شایع است. کارکنان بهزیستی کار دشوار و سختی را برعهده دارند. خصوصا در مددکاری مواجهه هرروزه با آسیب‌های اجتماعی، بیماری‌ها و معلولیت‌ها، آلام و رنج‌های دیگران و... می‌تواند موجب فرسودگی شغلی و دیگر اختلالات روانشناختی گردد. به همین منظور باید به دنبال ارتقای سطح رفاه کارکنان به طرق مختلف باشیم. برای شروع نیز در حال رایزنی برای اختصاص سالن ورزشی برای کارکنان بهزیستی هستیم.  

کد خبر 127530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد