منوچهر عدالتجو با بیان اینکه بهزیستی همت خود را در راستای جذب افراد دارای معلولیت در دستگاههای اجرایی به کار بسته است، گفت: از طریق مکاتبه با ادارات بهزیستی تمامی شهرستانها، اطلاعات افراد شرکت کننده در آزمون استخدامی در آن شهرستان اخذ گردیده است. مددکاران بهزیستی در هر شهرستان با توانخواهان تحت پوشش تماس گرفته یا باتوجه به نظر کارشناسی و تخصصی خود و شناختی که از قبل نسبت به مددجویان دارند، نیازمندیهای هر توانخواه جهت شرکت در آزمون را مشخص نموده و به اداره کل بهزیستی خراسان رضوی اعلام گردیده است.
وی افزود: تامین نیروی انسانی کمکی به عنوان منشی برای افراد دارای معلولیت یکی از اقداماتی است که توسط بهزیستی در این آزمون انجام میگیرد. باتوجه به نیازسنجیها و پیگیریهای انجام گرفته تاکنون، 88 نفر از بانوان و 99 نفر از آقایان توانخواه شرکت کننده در این آزمون نیازمند حضور منشی در این آزمون میباشند که توسط بهزیستی تامین خواهد شد.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: فضای آزمون به لحاظ مناسبسازی حتما مورد تایید بهزیستی قرار خواهد گرفت. محل برگزاری آزمونها توسط کارشناسان و متخصصین حوزه مناسبسازی مورد بررسی قرار گرفته و موانع و مشکلات قبل از آزمون مرتفع خواهد شد.
وی افزود: توانخواهانی که بنا به تشخیص مددکاران نیاز به حمایت داشته باشند و در زمینه ایاب و ذهاب یا اسکان دچار مشکل باشند، تمهیدات لازم در راستای انتقال آنها و همینطور تامین اسکان آنها در مشهد توسط بهزیستی اندیشیده خواهد شد. تهیه پک پذیرایی و پک آموزشی که شامل لوازم تحریر میباشد و اعطای آن به توانخواهان در هنگام ورود به محل آزمون و همینطور تهیه پک فرهنگی و توزیع آن بعد از پایان آزمون در بین شرکت کنندگان از دیگر اقداماتی است که توسط بهزیستی انجام خواهد گرفت.
عدالتجو ضمن بیان اینکه سهمیه تمامی دستگاههای اجرایی استان خراسان رضوی در نخستین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت 313 نفر است، گفت: 21 نفر از این عزیزان به عنوان همکاران ما از طریق این آزمون، جذب بهزیستی خراسان رضوی خواهند شد. حدود نیمی از شرکت کنندگان در آزمون از شهرستان مشهد بوده و نیمی دیگر از تمامی شهرستانهای خراسان رضوی میباشند که شهرستانهای سبزوار، نیشابور و تربت جام در مقایسه با دیگر شهرستانها بیشترین شرکت کنندگان در آزمون را دارند.
وی افزود: جلسات مشترکی با حضور نمایندگان بهزیستی و جهاد دانشگاهی در راستای تبادلنظر و هماندیشی تاکنون برگزار گردیده است. برگزاری جلسه با ادارات بهزیستی شهرستانها با حضور نمایندگان حوزههای مختلف و تعیین تکلیف وظایف هر شهرستان از دیگر اقدامات انجام گرفته در این خصوص میباشد. در اولین فرصت نیز دوره آموزشی و توجیهی ویژه کلیه عوامل اجرایی آزمون در راستای آشنایی با نحوه برخورد صحیح با افراد دارای معلولیت و ملاحظه نیازهای خاص آنها برای به صورت مجازی و حضوری برگزار میگردد.
نظر شما