مسعود فیروزی ادامه داد: ازدواج به عنوان یکی از مهمترین عوامل استحکام بنیان خانواده شناخته میشود. از این رو با فراهم آوردن شرایط مناسب و لازم از طرف تمامی دستگاهها و مسئولان و برنامهریزیهای صحیح اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی میتوان از افزایش سن ازدواج پیشگیری کرد. ازدواج ابزاری برای رشد و کمال، تامین سلامت و بقای نسل به شمار می رود و به عنوان تنها راه تشکیل خانواده، آرامش دهنده روح و روان زن و مرد یاد شده است.
وی افزود: مولای متقیان بزرگ مددکار جهان هستی در نامهای به مالک اشتر زمانی که ایشان را به حکومت مصر اعزام میکنند، میفرمایند که تورا قسم میدهم به طبقه فرودست جامعه توجه ویژهای داشته باشی، کسانی که در گرفتاریهایشان هیچ ابزار و دستاویزی برای چارهاندیشی و رفع نیازهای خود ندارند. کسانی که درمانده، مسکین، نیازمند، محتاج، معلول و زمینگیر هستند. همینطور افرادی که بابت گرفتاریها و مشکلات خود با آلام و دردهای روحی مواجه میشوند. ایشان میفرمایند از بیتالمال برای این افراد سهمی در نظر بگیر و مالک را دوبار به خداوند قسم میدهند که مبادا از این گروهها فراموشت شود. این معاهده بهعنوان یک منشور مدیریتی میتواند مورد مطالعه و الگوی ما قرار بگیرد. باعث افتخار ما است که خداوند توفیق خدمت به این افراد که در پیشگاه او بسیار عزیز هستند را قسمت و روزی ما نموده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کسانی هستند که با یک نگاه یاریگرانه، نوع دوستانه و مددکارانه همواره دغدغه دیگران را داشته و سخاوتمندانه وارد میدان میشوند. امکانات ما در بهزیستی محدود و نیازهای جامعه هدف نامحدود است و اگر حمایت سایر سازمانها و خیرین نباشد، در انجام اهداف محوله ناتوان خواهیم بود.
وی افزود: ۵۵۵هزار نفر در خراسان رضوی تحت پوشش بهزیستی خراسان رضوی قرار دارند که با بعد خانوار حدود 10 درصد جمعیت استان خراسان رضوی را تشکیل میدهد. ۲۲۰میلیارد تومان مستمری ماهیانه و ۶۰میلیارد تومان نیز یارانه ماهیانه به مراکز روزانه و شبانهروزی ارائه میگردد و امیدواریم سطح این خدمات همچنان افزایش یابد.
نظر شما