الگو بودن حضرت زینب برای جوانان

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در مراسم توزیع 50 سری جهیزیه به افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی، گفت: حضرت زینب(س) بزرگ بانویی است که در یک نیمروز در برابر شهادت ۱۸نفر از عزیزترین نزدیکان خود در مقابل چشمانش صبر کرد. این صبوری و متانت ایشان در تاریخ ثبت گردیده و چهره‌ای واضح از مقاومت و قدرت یک زن مسلمان را برای جهانیان ترسیم نموده است. حضرت زینب (ع) با ایراد خطابه تاریخی، حماسی، علمی و فنی خود، بخشی از کمالات خویش در کاخ یزید را به نمایش گذاشت. شجاعت و دلاوری، فصاحت و بلاغت، علم تفسیر، فن خطابه، روان شناسی، تربیت و سیاستمداری برخی از جلوه های این کمالات بود. تلاش برای احیای حق و اصلاح جامعه، تحریک مردم علیه فساد و ستم، تبلیغ در زمان اسارت و داشتن استقامت و اراده قوی، برخی از صفات برجسته و کمالات وجودی عقیله بنی هاشم علیها السّلام در این خطابه است

حجت الاسلام محمد احمد زاده افزود: خداوند در قرآن کریم می‌فرمایند که گرامی‌ترین شما نزد من با تقواترین شماست؛ یعنی تمامی انسان‌ها فارغ از تفاوت‌هایشان در پیشگاه پروردگار با یکدیگر برابرند و آن کسی که به لحاظ روحی پاکیزه زندگی می‌کند،اعتبارش پیش خداوند بیشتر است و شأن و منزلت یک انسان به روح انسانی است نه ویژگی‌های جسمانی. این تفکر باید در جامعه گسترش یابد و عزت وکرامت افراد دارای معلولیت در اجتماع همانند سایر مردم مراعات شود و مورد حمایت قرار گیرند.

وی افزود: مقام معظم رهبری مطرح می‌کنند که خدمت به افراد دارای معلولیت، فقط وظیفه سازمان بهزیستی نیست و تمام مردم و سازمان‌های انقلابی باید پای کار بیایند و خدمت رسانی کنند. باید این نگرش را الگو و سرلوحه کار خویش قرار دهیم، زیرا خدمت به خلق موجب رضایتمندی خداوند است. زکات سلامتی، دستگیری از کسانی است که به واسطه بیماری، از کار افتادگی، معلولیت و ... دچار ناتوانی شده‌اند. ما باید این تکلیف را ادا نماییم. خداوند می‌تواند تمام مخلوقاتش را اداره کند اما فرصتی را برای سایر انسان‌ها میسر می‌سازد تا آنها به واسطه کمک به دیگران مورد لطف، مرحمت و برکت قرار گیرند.

کد خبر 121835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد