به گزارش روابط عمومی بهزیستی گیلان در این دیدار دکتر رضا جعفری سرپرست بهزیستی گیلان ضمن تشریح گزارش فعالیتهای سازمان بهزیستی و اقدامات انجام شده این نهاد عنوان کرد:با توجه به نوع خدماتی که از طریق بهزیستی به جامعه هدف ارائه می شود، تعامل و رایزنی با نهادهای اجرایی استان از جمله دیوان محاسبات می تواند بسیار در حل معضلات جامعه هدف بهزیستی موثر و نتیجه بخش باشد. دکتر جعفری همچنین افزود:بی شک فراهم نمودن شرایطی بهتر برای افراد آسیب پذیر جامعه با همکاری و تعامل همه نهادها و ارگانها میسر خواهد بود.
در این دیدار همچنین مدیر کل دیوان محاسبات نیز از اقدامات و فعالیتهای مدیران و کارکنان بهزیستی تشکر و قدردانی کرد و آمادگی نهاد دیوان محاسبات استان گیلان را در جهت همیاری و تعامل تنگاتنگ با بهزیستی استان گیلان اعلام نمود.
شایان ذکر است در این نشست در خصوص نحوه هزینه کرد اعتبارات ،مسائل مالی ،بودجه و... مرتبط با بهزیستی گفتکو و تبادل نظر شد .
نظر شما