بازدید معاون اول رئیس جمهور از غرفه سازمان بهزیستی در نمایشگاه ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار

دکتر عارف معاون اول رئیس جمهور از غرفه سازمان بهزیستی در نمایشگاه ۲۰۲۰ محله کم برخوردار بازدید کرد و از نزدیک در جریان اقدامات بهزیستی برای این محلات قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، با گذشت ۳ سال از اجرای فعالیت اجتماع محور توسط دستگاه های مختلف از جمله سازمان بهزیستی؛  نمایشگاهی با حضور دکتر عارف معاون اول رئیس جمهور ، دکتر آقا محمدی جانشین وزیر کشور و رئیس سازمان های متولی در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب برگزار شد.

در این نمایشگاه دستگاه های متولی، نتایج اجرای این فعالیت در محلات کم برخوردار را در قالب گزارش های گرافیکی به نمایش گذاشتند.

طی بازدید عارف از غرفه سازمان بهزیستی ، دکتر سلمان حسینی رئیس مرکز فوریت‌های اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی اعتیاد؛ اهم اقدامات سازمان بهزیستی در حوزه فعالیت اجتماع محور را تشریح کرد.

وی در خصوص اقدامات بهزیستی گفت: در حال حاضر سازمان بهزیستی متولی ۱۵۸ محله کم برخوردار می باشد که ضمن شناسایی مشخصات ساکنین محلات، نقاط قوت و ضعف محلات نیز  توسط ارکان محله مشخص شده است.

حسینی افزود:اقدامات این سازمان در قالب ۶ بسته خدمتی شامل خدمات بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، عمران و بهسازی،  اشتغال‌زایی،  ورزش و اوقات فراغت و خدمات فرهنگی و اجتماعی به ساکنین محلات کم‌برخوردار ارائه می‌گردد.

کد خبر 127659

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =