به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل در این جلسه دکتر سید حسن موسوی چلک معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت های استانی و کشور در برنامه ریزی، طراحی و اجرای پروژه های کشوری بهزیستی گفت:برنامه های اجرایی سال ۱۴۰۴ با استفاده از ظرفیت های کارشناسان استانی و استفاده از تمامی امکانات موجود در هر استان، برنامه ریزی خواهد شد و سپس برای تمامی کارشناسان حوزه کودکان ارسال می شود تا پس از تجمیع آرا و رفع مشکلات احتمالی، بازنویسی و برای اجرا به تمام کشور ابلاغ شود.
وی با اشاره به اهمیت شناخت چهارگانه در طراحی و پیشنهاد پروژه ها، گفت:هر کارشناس در هر حوزه به ۴ نوع شناخت شامل شناخت علمی، شناخت اسناد و قوانین، شناخت ساختار و شناخت منابع اجتماعی نیازدارد.
موسوی چلک افزود:همچنین تحلیل دقیق و صحیح وضعیت موجود و نیازسنجی مبتنی بر شواهد و ارائه یک مجلد قابل بررسی و ارزیابی، به ما کمک می کند تا بتوانیم با اشراف کامل ایده های خود را به طرح و برنامه اجرایی تبدیل کنیم.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور همچنین از تمامی کارشناسان حوزه کودکان و نوجوان خواست تا با مطالعه تمامی قوانین کشوری موجود در این حوزه به اشراف کامل برسند.
وی افزود:آگاهی کامل از قوانین موجب شناخت وظایف نهادها و سازمان های مختلف در حوزه کودکان دقیق و واقعی تر شدن طرح و پروژه ها خواهد شد.
جشنواره ایده های اجتماعی نو در حوزه سلامت اجتماعی برگزار می شود
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه از برگزاری جشنواره ای با عنوان ایده های اجتماعی نو به همت سازمان بهزیستی در سال جاری خبر داد و گفت:افرادی می توانند با ارائه ایده های نو ما را در طراحی و اجرای برنامه های اثرگذار کمک کنند که بتوانند ایده های خود را مکتوب کنند.
وی گفت: قطعا هر ایده و طرحی که به پروژه تبدیل می شود به یک گزارش تحلیلی برای اجرا نیازمند است تا پشتوانه ای برای اجرای آن برنامه باشد و این گزارش می تواند یک گزارش تلفیقی از داده های کمی و کیفی باشد.
باز طراحی برنامه های سال جدید بر اساس ۴ سیاست محوری
دکتر حمیدرضا الوند مدیرکل دفتر مراقبت و توانمندسازی کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی نیز در این جلسه، هدف از این کارگاه را تشریک مساعی و بهره گیری از خردجمعی در تبیین و باز طراحی برنامه های سال جدید عنوان کرد و گفت:برنامه ای که در اختیار شما قرار داده شده است تا پس از احصا و اعمال نقطه نظرات تکمیلی و اصلاحی، برای اجرای سراسری ابلاغ شود، بر اساس ۴ سیاست محوری مد نظر رئیس سازمان بهزیستی طراحی شده است.
وی افزود:این سیاست ها شامل سیاست های تثبیتی، حذفی، ابقا و تحولی هستند و قطعا برنامه های اجتناب ناپذیر همچون پرداخت یارانه های مراکز کودکان و نوجوانان، امداد ماهیانه، هزینه های ترخیص و... ادامه خواهند داشت. اما در برخی برنامه ها به بازنگری ضوابط و دستورالعمل ها، اصلاح فرایندها و... برای بهبود کیفیت خدمات نیازمندیم.
الوند گفت:ممکن است در بررسی نهایی برخی خدمات و برنامه ها، نقاط ضعف یک برنامه بسیار بیشتر از نقاط قوت ارزیابی شود که منجر به حذف آن فعالیت خواهد شد و البته که در تمامی موارد ذکر شده با استفاده از نظرات ارزشمند صاحب نظران کارشناسان تمامی همکاران، دوستان و شرکای خود در سطوح کشوری، استانی و شهرستانی اقدام خواهیم کرد.
نظر شما