5 اصل برای اصلاح فرآیندهای فرزندخواندگی

معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور ۵ اصل مهم در اصلاح فرآیندهای فرزندخواندگی را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، جلسه اصلاح فرآیندهای فرزندخواندگی عصر امروز با حضور دکتر سیدجواد حسینی، معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی و نمایندگان دادستانی، معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، وزارت دادگستری و معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری برگزار شد.

در این جلسه فرآیندهای فعلی فرزندخواندگی مورد بررسی قرار گرفت و حضار در جلسه به بیان پیشنهادات خود برای اصلاح فرآیند موجود پرداختند.

موضوعاتی مانند افزایش نظارت ها و کیفیت آن بر خانواده های فرزند پذیر، ایجاد سامانه های نظارتی برخط، اصلاح قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و ایجاد ارتباط سیستمی و سامانه ای میان دستگاه قضا و بهزیستی از جمله پیشنهادات مطرح شده در این جلسه بود.

دکتر حسینی، رییس سازمان بهزیستی کشور نیز با بیان اینکه فعالیت در بهزیستی به معنای داشتن حساسیت همیشگی نسبت به سرنوشت ۸ میلیون مددجو و ۲میلیون و ۸۰۰ هزار خانوار تحت پوشش است گفت: در اصلاح فرآیند فرزندخواندگی می بایست ۵ اصل را مدنظر قرار دهیم.

وی افزود: ابتدا باید هرچه سریع تر قانون مربوط به فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی سرپرست اصلاح شود.

رییس سازمان بهزیستی ادامه داد: همچنین در عصر تکنولوژی و هوش مصنوعی پذیرفته نیست که برای موضوع فرزندخواندگی سامانه برخط وجود نداشته باشد؛ بنابراین لازم است در مدت ۴ ماه سامانه جامع کودکان ایجاد شود تا تمام فرآیند و گزارش هابه صورت برخط ثبت و قابل دسترس برای مدیران باشد.

وی همچنین به فعالیت مرکز شوق زندگی در خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: اقدام بعدی می تواند تهیه شیوه نامه نحوه فعالیت و ارائه خدمات دستگاه ها در قالب این مرکز باشد.

دکتر حسینی بار دیگر بر استفاده از ظرفیت های مردمی و تشکل ها در رفع ناترازی منابع و نیروی انسانی تاکید کرد و افزود: با اتکا به مردم و تشکل ها می توان نظارت بر فرآیندهای فرزند خواندگی را انسجام بخشید و به همین منظور باید شیوه نامه ای تهیه شود.

وی در پایان تاکید کرد: اقدام دیگر که اهمیت زیادی دارد موضوع آموزش و توانمندسازی مستمر مادام العمر مددکاران بهزیستی است که حتما باید در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 123164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد