نشست تخصصی با حضور علی خامهور، معاون توانبخشی بهزیستی استان، کارشناسان ستادی و ادارات بهزیستی شهرستانها و مدیران و مسئولان مراکز روزانه توانبخشی اختلالات طیف اوتیسم به منظور بررسی چالشها و ارتقای کیفیت خدمات به افراد مبتلا به اوتیسم و خانوادههای آنان در اداره کل بهزیستی مازندران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ در این نشست که با هدف تدوین راهکارهای عملیاتی برای بهبود حمایت از مبتلایان به این اختلال برگزار شد، معاون توانبخشی بهزیستی استان بر لزوم افزایش آگاهی جامعه درباره اختلالات طیف اوتیسم و پذیرش اجتماعی این افراد تاکید کرد و گفت: اختلال طیف اوتیسم که با چالش هایی در ارتباطات اجتماعی، رفتارهای تکراری و محدودیت های حسی همراه است، نیازمند شناخت دقیق تر از سوی جامعه است تا افراد مبتلا و خانواده هایشان در محیطی حمایتگر و عاری از قضاوت زندگی کنند.
وی تاثیر مداخلات بهنگام در تشخیص و شروع فرآیند توانبخشی را ضروری دانست و افزود: تشخیص به موقع و مداخلات مؤثر می تواند به بهبود کیفیت زندگی این افراد منجر شود.
خامه ور با اشاره به ضرورت همکاریهای بینبخشی در حوزه اختلال طیف اوتیسم اظهار داشت: حمایت از این گروه نیازمند تعامل جدی دستگاههای همسو و سازمانهای مردمنهاد است.
معاون توانبخشی بهزیستی استان خبر داد: در حال حاضر ۵ مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی اوتیسم در شهرهای ساری، بابل، آمل، و چالوس فعال هستند که به ۲۴۰ فرد مبتلا به اختلالات طیف اوتیسم خدمات رسانی میکنند.
وی ادامه داد: این خدمات شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی، آموزش مهارتهای اجتماعی حمایتهای روانشناختی و غیره است.
در ادامه، مدیران و مسئولان مراکز اوتیسم استان به بیان گزارشهای عملکرد، چالشهای پیشرو و پیشنهادات خود پرداختند.
نظر شما