معاون پشتیبانی ومنابع انسانی و عضو کمیته استانی طرح محب درجلسه هم اندیشی علمی کاربردی مدیران ستادی وروسای شهرستانها ضمن تاکید برروند اجرائی طرح محب، گفت: حادثه ناگوار زلزله بم زنگ خطری برای کشور ما بود و با گذشت سالها از وقوع آن حادثه باید درسهایی از آن بگیریم. هرچند وقوع حوادث قابل پیشبینی نیست ولیکن اثرات وکاهش عوارض آن قابل پیشگیری است. شما هم باید آن را جزء وظایف انسانی و حتی سازمانی خود بدانید و درمواقع مورد نیاز درانجام آن و خدمترسانی به جامعه هدف کوتاهی نکنید.
مهدی نخعی افزود: طرح مشاوره و حمایتهای روانی–اجتماعی دربحران (محب) از سال ۱۳۸۶درمعاونت مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی تدوین و اجرا شده است. درطرح محب داوطلب فردی است که با تخصص مددکاری، روانشناسی و مشاوره با حداقل تحصیلات کارشناسی با میل وانگیزه شخصی و رغبت برای ارائه خدمت به همنوع خود و بدون هیچگونه دستمزد وچشم داشت دیگری بهصورت داوطلبی درسامانه جامع مشاوره اعلام آمادگی میکند. داوطلبان طرح محب مشمول موضوعات مرتبط در شیوهنامه اجرائی آئیننامه فداکارخدمت و آئیننامه اجرائی ماده (۲۰) قانون مدیریت بحران کشور هستند.
در ادامه، کارشناس استانی طرح محب ضمن تاکید بر ضرورت و اهمیت اجرای این برنامه در استان خراسان رضوی، گفت: تیمهای مداخلات و حمایتهای روانی-اجتماعی طرح محب با عضویت یک مددکار، روان شناس یا مشاور و نیز برحسب نیاز یک روانپزشک تشکیل میگردد که عمده وظیفه این تیم برنامهریزی و طراحی نحوه مداخله در بحران و ارائه حمایت های روانی-اجتماعی میباشد. این خدمات شامل جمعیت عمومی متاثر از بحران با نیازهای ویژه هرگروه میباشد.
محبوبه عباسزاده لاله افزود: افراد داوطلب باید در مراحل مختلف مدیریت بحران که شامل پیشگیری وکاهش خطر، آمادگی، پاسخ و بازتوانی است، اقدام نمایند. داوطلبان میتوانند با ورود به سامانه جامع مشاوره در قسمت داوطلبین طرح محب ثبت نام کرده ودر آموزشهای مربوطه را دریافت نمایند.
نظر شما