روند پیگیری مطالبات کارکنان در ساختار اداری بهزیستی

مهدی برجی مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در جلسه‌ای که به منظور بررسی روند پرداخت‌ها و پیگیری مطالبات کارکنان بهزیستی برگزار شد، به تشریح وضعیت اعتبارات و ساختار هزینه‌ای استان پرداخت و بر ضرورت شفاف‌سازی و استمرار پاسخگویی مستقیم به کارکنان تأکید کرد. برجی با بیان اینکه برنامه بازبینی اضافه‌کار کارکنان ستاد و شهرستان‌ها آغاز شده، تصریح کرد: «اختلافات موجود میان واحدها در حال بررسی است و بازنگری در سهم‌بندی اضافه‌کار انجام می‌شود.» وی سپس با اشاره به ساختار بودجه‌ای دستگاه گفت: «هر پرداخت دارای ردیف اعتباری مشخص است و لزوماً از محل رفاهیات برداشت نمی‌شود. بخشی از هزینه‌ها در ردیف‌های عملیاتی یا مراکز ثبت می‌شود و امکان جابه‌جایی آزادانه میان ردیف‌ها وجود ندارد. این موضوع باعث می‌شود پرداخت‌ها از منابع متفاوت و با محدودیت‌های مختلف انجام شود.

وی در ادامه توضیح داد که بخش عمده‌ی دغدغه‌های مطرح‌شده در حوزه پرداخت‌ها ناشی از ساختار یکسان قانون مدیریت خدمات کشوری است و افزود: «اکثر دستگاه‌ها مشمول این قانون هستند و الگوی پرداخت در سراسر کشور مشابه است. با این حال، تمام ظرفیت‌های قانونی برای بهبود وضعیت همکاران پیگیری می‌شود.»

مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی با اشاره به اینکه تمامی پرداخت‌های رفاهی تابع مقررات و تخصیص اعتبارات ملی است، تأکید کرد: «هر ریال پرداخت باید در مسیر قانونی و تحت نظارت دستگاه‌های مالی و بازرسی انجام شود. هیچ هزینه‌ای خارج از ضابطه امکان اجرا ندارد و کلیه فرآیندها به‌طور کامل تحت نظارت دیوان محاسبات، سازمان بازرسی و ذی‌حسابی است.
او توضیح داد که مدل تخصیص اعتبارات در سال جاری به صورت ماهانه بوده و بخش مهمی از بودجه استان برای پوشش هزینه‌های ضروری مراکز شبانه‌روزی، به‌ویژه تغذیه و نگهداری، هزینه می‌شود. به گفته او، حجم بالای هزینه‌های عملیاتی سبب می‌شود فضای مانور در برخی ردیف‌ها محدود باشد.

برجی همچنین با اشاره به انتشار برخی برداشت‌های نادرست درباره شیوه پرداخت‌ها گفت: «تفاوت میان ردیف‌های بودجه‌ای باعث می‌شود کارکنان تصور کنند برخی مبالغ از سهم رفاهیات برداشت شده، درحالی‌که چنین امکانی در سازوکار مالی وجود ندارد. پرداخت‌ها باید دقیقاً مطابق ردیف و دستورالعمل انجام شود و این موضوع تحت نظارت دستگاه‌های مالی و بازرسی است.»

او درباره فرآیند جابه‌جایی نیروها نیز تأکید کرد: «تغییرات براساس نیازهای کارشناسی و با هماهنگی مدیریت شهرستان‌ها انجام می‌شود.»

در پایان، مدیرکل با اعلام آمادگی برای ادامه جلسات گفت‌وگو با کارکنان گفت: «در هر زمانی که همکاران نیاز به طرح موضوع یا دریافت توضیح داشته باشند، در ستاد استان پاسخگو هستم. تلاش می‌کنیم مطالبات در چارچوب قانون و متناسب با محدودیت‌های اعتباری دنبال شود.»

کد خبر 158505

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد