به گزارش روابط عمومی ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه؛ نامگذاری روز ۱۲ ژوئن برابر با ۲۲ خرداد هر سال با هدف افزایش آگاهی و فعالیت در زمینهٔ جلوگیری از کار کودکان، از سوی سازمان بینالمللی کار (ILO) روز منع کار کودکان پیشنهاد شده است.
این پیشنهاد نخستینبار در سال ۲۰۰۲ و پس از تصویب کنوانسیون شماره ۱۳۸ ILO دربارهٔ حداقل سن برای استخدام و کنوانسیون شماره ۱۸۲ ILO دربارهٔ بدترین شکلهای کار کودکان صورت گرفت.
برپایهٔ دادههای ILO صدها میلیون دختر و پسر در جهان درگیر کارند و از آموزش و پرورش مناسب، بهداشت، تفریح، و آزادیهای اولیه محرومند. بیش از نیمی از این بچهها به بدترین اشکال کار کودکان مشغولند؛ مانند کار در محیطهای خطرناک، بردگی یا دیگر شکلهای بیگاری، قاچاق مواد مخدر و تنفروشی و حتی ورود در درگیریهای مسلحانه.
سازمان بینالمللی کار (ILO) و بدنهٔ سازمان ملل متحد که به تنظیم و مدیریت دنیای کار میپردازد، در سال ۲۰۰۲ بر این شد تا روزی جهانی را برای مبارزه با کار کودکان نامگذاری کند تا توجه و تلاش همگان در این زمینه را برانگیزد. در این روز دولتها و نهادهای محلی، جامعه مدنی و جهانی، کارگرها و کارفرمایان به گرد هم میآیند تا مشکل کودکان کار را مطرح کنند و راهحلهایی برای کمک به آنها پیشنهاد کنند.
برای پیوستن به کانال ادارهکل بهزیستی استان کرمانشاه در پیامرسان ایتا، اینجا را لمس کنید
نظر شما