مسئول دبیرخانه شورای فرهنگی بهزیستی خراسان رضوی در این مراسم گفت: بالغ بر ۲۶۰نفر از فرزندان ساکن در مراکز شبهخانواده در این جشنواره شرکت داشتند. در این جشنواره رویکردهای مهارتی، اعتقادی، هنری و ورزشی به عنوان چهار محور اصلی انتخاب گردیدند. رویکرد مهارتی در قالب عنوان صنایع دستی، رویکرد اعتقادی در قالب عناوین زیباخوانی نماز و حفظ بخشی از جزء سی قرآن، صحیح خوانی قرآن و اذان و رویکرد هنری در قالب عناوین سرود، خطاطی، نقاشی و رویکرد ورزشی نیز در قالب عنوان ورزش ترکیبی زیر مجموعههای چهار محور اصلی قرار گرفتند .
علی ستوسر افزود: طی سرکشیهایی انجام گرفته از شهرستانها، شاهد بودیم که اگر هیات مدیره دارای رویکرد فرهنگی باشد، فعالیت فرهنگی نیز در مر کز انجام میگیرد. آموزش میتواند در پر کردن خلاهای فرهنگی موثر باشد ولی تکمیل شدن زنجیره آن نیازمند حلقههای دیگری نیز میباشد. حلقههایی مثل شورو نشاط، علاقهمندی، استعداد فرزندان و...
وی با بیان اینکه در طراحی جشنواره در تلاش بودیم تا راهکاری اتخاذ گردد که بیشترین تاثیر را داشته باشد و آموزش و شور ونشاط، علاقه و استعداد فرزندان همه در آن لحاظ گردد، گفت: طی برآوردهای انجام گرفته، بالاخره تصمیم بر آن شد مسابقاتی در قالب «جشنواره » در مراکز شبهخانواده برگزار گردد. جشنوارهای که مزین به نام امام هشتم گردید.
مسئول دبیرخانه شورای فرهنگی بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: به منظور انگیزه بخشی مقرر شد علاوه بر نفرات برتر، انتخاب مراکز برتر نیز مد نظر قرار گیرد تا حضور پررنگتر مراکز را در جشنواره شاهد باشیم. جشنواره فرزندان آفتاب هشتم مرحله اول آن از پاییز سال 1400 آغاز گردید، مرحله دوم در زمستان همان سال و مرحله سوم نیز در بهار و تابستان سال جاری برگزارگردید. پر رونقترین قسمت جشنواره بخش ورزشی و کم رونق ترین آن بخش زیباخوانی نماز بوده است. در کل بالغ بر ۲۶۰نفر در این جشنواره شرکت داشتند.وی در پایان متذکر گردید: اهداف مورد نظر با تداوم سالیانه این برنامه محقق خواهد شد.
نظر شما