مدرس کارگاه در این دورهی دو ساعته آموزشی گفت: کودکان باید شرایط کودکی را سپری کنند چون از نظر عاطفی و روانی، رشد لازم برای ازدواج و تشکیل خانواده را ندارند.
اقدس شکوهمند افزود: کودکهمسری در حقیقت نوعی تجاوز خاموش به حقوق کودکان محسوب میشود چون آنها عموما در دنیای کودکانه و بازیهای شیرین این دوران سیر میکنند و درکی از زندگی زناشویی و رابطه جنسی ندارند.
این روانشناس تصریح کرد: بنا بر این وقتی کودکان بالاجبار تن به ازدواج میدهند و وارد زندگی زناشویی میشوند، روبرو شدن با واقعیات زندگی خانوادگی، آثار روانی بسیار شدیدی بر آنها خواهد داشت و موجب ایجاد ترس، اضطراب و استرس در آنها میشود.
شکوهمند افزود: همچنین بسیاری از کودکان به دلیل نداشتن آمادگی جسمی لازم در پی بارداری و زایمان، متاسفانه جان خود را از دست میدهند و یا بارداری بسیار سختی را پشت سر میگذارند و این مسائل در واقع یک فاجعه است.
وی یادآور شد: آمار ازدواج کودکان در زبرخان به مرز نگرانکننده رسیده و باید به صورت جدی به خانوادهها هشدار بدهیم که کودکان خود را بیش از این دچار مشکلات نکنند و اجازه بدهند آنها پس از بلوغ روانی و فکری، خودشان انتخاب مناسبی برای ازدواج داشته باشند.
این کارگاه در سالن اجتماعات شهید مطهری شهر قدمگاه با استقبال بالای مادران و خانوادههای منطقه برگزار شد.
نظر شما