زهرا غلامرضایی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آسیب های ویروس کرونا برای جامعه هدف بهزیستی و مردم اظهار داشت: متاسفانه از ابتدای شیوع ویروس کرونا و همه گیری آن، علاوه بر خسارات مالی و جانی وارده بر اقشار جامعه، فشارهای روانی ناشی از این ویروس و تاثیر منفی آن بر سلامت روان بسیار حایز اهمیت می باشد.
وی افزود: از جمله این فشارها می توان به افزایش اضطراب و اختلالات خلقی، اضطراب از دست دادن یکی از اعضای والدین، اضطراب پایان نیافتن شرایط، تشدید وسواس ها به ویژه وسواس عملی و فکری، محدودیت ارتباطات و تفریحات و فاصله روانی ناشی از فاصله اجتماعی نام برد.
این مسوول گفت: سطح اضطراب خانواده ها و هراس از ویروس بر کل اعضای خانواده تاثیر بسیار منفی و فاجعه باری داشته و از آنجایی که با عامل ناشناخته و جهش یافته ویروس کووید ۱۹ به مرور آشنا شده اند این مهم ترس از ابتلا را در بین خانواده ها افزایش داده است.
غلامرضایی اضافه کرد: نداشتن دانش کافی در این زمینه و همه گیری سریع آن باعث شده تمامی اعضای خانواده در حالتی از ناامیدی و پیشگویی منفی به سر ببرند که این مهم خسارات زیادی را برای آنها به همراه دارد.
وی اظهار داشت: زنان و مادران خانواده به علت اینکه مدیر خانه هست و مسوول مدیریت وسایل و آشپزخانه می باشند دچار اضطراب بیشتر و وسواس در شستشو شده اند، چراکه هر روز با ویژگی جدید ویروس آشنا می شوند و چون مسوول تدبیر در منزل هستند بار عاطفی بیشتری را به خاطر مبتلا نشدن فرزندان متحمل می شوند.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی قزوین گفت: آموزش های مجازی و تاثیر آن بر دانش آموزان و از بین رفتن فرصت های شغلی، ضررهای اقتصادی ناشی از تعطیلی مشاغل باعث شده خلاقیت افراد جامعه کاهش یافته و افراد به سمت افسردگی واضطراب و خشم پیش بروند.
این مسوول گفت: مطالعه، ورزش و پیاده روی، گفت وگو و مراوده با دوستان و آشنایان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی می تواند استرس های ناشی از کرونا را کاهش دهد که باید مورد توجه خانواده ها قرار بگیرد
قزوین - ایرنا - معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قزوین گفت: زنان و مادران خانواده استرس زیادی در خصوص کرونا دارند که این موضوع باید با حمایت سایر اعضای خانواده و راهکارهایی همچون مطالعه و پیاده روی کنترل شود.
کد خبر 45967
نظر شما