به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان قزوین هدی حقیقی اظهار کرد: دفتر امور آسیب دیدگان با ۶ مرکز (سه مرکز دولتی و سه مرکز غیردولتی) جهت ارایه خدمات به افراد در معرض آسیب و یا آسیب دیده اجتماعی فعال است.
وی ادامه داد: به منظور کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از کار کودکان در خیابان و همچنین توانمندسازی و ارتقا کیفیت زندگی کودکان کار و خیابان بیش از ۲ هزار و ۴۱۱ خدمت تخصصی به ۲۴ کودک پذیرش شده در مراکز دولتی شبانه روزی و بیش از سه هزار و ۵۰۷ خدمت تخصصی به ۵۵ کودک پذیرش شده غیردولتی روزانه حمایتی - آموزشی کودک و خانواده به صورت سرپایی ارایه شده است.
حقیقی گفت: سازمان بهزیستی کشور از سال ۷۶ موظف به متولی ساماندهی کودکان خیابانی از سوی دولت بوده و خدمات متنوعی به این گروه از کودکان ارایه داده و در جهت توانمندسازی این گروه از کودکان تلاش میکند.
به گفته این مسول، ارایه خدمات به کودکان کار و خیابانی و خانواده آنها در ۲ بخش انجام می شود که نخستین بخش آن خدمات روزانه در مراکز حمایتی و آموزشی است و بخش دوم مربوط به خدمات شبانه روزی است که کودک خیابانی در مرکز اقامتی تا زمان تعیین تکلیف وضعیت سرپرستی حضور دارد.
معاون اجتماعی بهزیستی قزوین خاطرنشان کرد: خدمات بهداشتی و پزشکی، ارجاع برای خدمات توانبخشی و ترک اعتیاد، خدمات آموزشی و تحصیلی، پرداخت کمک هزینه های شهریه مدارس، تهیه ملزومات مدرسه اعم از کتاب و لوازم تحریر و پیگیری تحصیلی از عمده خدماتی است که به این کودکان ارایه می شود
نظر شما