محسن توحیدیمقدم در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مراکز مثبت زندگی یک اداره بهزیستی کوچک است که در محلهها و برخی مناطق شهرستانها دایر شده است. هماینک تشکیل پرونده بهزیستی و پرداخت مستمری به افراد تحت پوشش بعضا در این مراکز انجام میشود. در حال حاضر خراسان رضوی دارای ۱۹۳ مرکز مثبت زندگی است که ۵ مرکز آن در شهرستان خواف واقع شده است.
توحیدیمقدم گفت: پیشبینی میشود حدود ۲۱ وظیفه از وظایف اداره کل بهزیستی استان از قبیل تشکیل پرونده الکترونیکی، فرزندخواندگی، ایجاد کمیسیونهای پزشکی و... برای گروههای هدف شامل معلولان، خانوادههای بیسرپرست، معتادان و سایر مددجویان از جمله خدماتی باشد که در مراکز مثبت زندگی ارائه میشود.
وی در خصوص علت کمبود آگاهیبخشی در زمینه ارائه خدمات اجتماعی در خواف عنوان کرد: مراکز اورژانس اجتماعی به آسیبدیدگان کودکآزاری و همسرآزاری به صورت تلفنی و یا حضور در منازل آنها مشاوره میدهد اما در خصوص آموزشهای حضوری به دلیل شیوع کرونا کلاسهای حضوری برگزار نمیشود ولی همچنان خطوط تلفن ۱۴۸۰ و ۱۲۳ پاسخگوی متقاضیان اورژانس اجتماعی است.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی پیرامون نبود کمپ ترک اعتیاد در خواف اظهار کرد: در حال حاضر در این شهرستان یک مرکز ترک اعتیاد فعال است که برابر تصمیمات کمیسیون، لغو مجوز شد. در حال حاضر مجوز دیگری برای راهاندازی کمپ ترک اعتیاد در شهرستان صادر شده که صاحبامتیاز آن در پی تهیه زمین یا اجاره مکان برای این منظور است.
توحیدیمقدم در ادامه به مناسبسازی محیطهای شهری برای تردد معلولان، جانبازان و سالمندان اشاره کرد و خواستار افزایش رعایت دستورالعملهای مناسبسازی در مکانهای عمومی و چینش مبلمان شهری از سوی مدیران دولتی و خصوصی شد.
وی با اشاره به انتظارات اداره کل بهزیستی استان از خیرین برای کمک به افراد تحت پوشش بیان کرد: انتظار ما از خیرین که تاکنون یاریگر ما بودند، این است که در تامین اقلام بهداشتی و ارزاق برای جامعه هدف، به ویژه مشاغل روستایی که از حیث شیوع کرونا آسیب دیدهاند، مساعدتهایشان را همچون گذشته ادامه دهند.
به گزارش ایسنا در جریان سفر معاون پشتیبانی و منابع انسانی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی به خواف، سیدمهدی متولی، معاون پیشین بهزیستی خواف، به عنوان سرپرست جدید معرفی و از خدمات لیلا مقیمی که به کسوت بازنشستگی نائل آمد، تکریم شد.
نظر شما