در رسانه| وجود ۱۰۹۴ معلول کم‌شنوا در ملایر

سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ملایر از وجود ۱۰۹۴ نفر معلول کم شنوا با شدت خفیف، متوسط و شدید در شهرستان ملایر خبر داد

سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ملایر از وجود ۱۰۹۴ نفر معلول کم شنوا با شدت خفیف، متوسط و شدید در شهرستان ملایر خبر داد و گفت: این افراد پس از شناسایی به بهزیستی ارجاع داده می شوند سپس کمیسیون تشخیص معلولیت بررسی های لازم را انجام داده و پس از آن که معلولیت شخص برای سازمان محرز شد، تشکیل پرونده داده و مددکار او در بهزیستی مشخص خواهد شد.

سیدرضا حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: کمیسیون تشخیص معلولیت بررسی های لازم را برای تامین نیازهای فرد کم شنوا و یا ناشنوا انجام می دهد و بسته به نوع اولویت خدمات کمک توانبخشی مثل نیاز به سمعک، باتری و یا کاشت حلزون، کمک های مالی و یا آموزشی از طرف سازمان بهزیستی به فرد معلول تعلق خواهد گرفت.
وی به کمک های مالی سازمان بهزیستی به معلولان کم شنوا و یا ناشنوا اشاره و اظهار کرد: کمک های مالی که گاها اعتبار داشته باشد، به افراد معلول واجد شرایط به صورت موردی و یا مستمر از طرف سازمان بهزیستی تعلق می گیرد.
حسینی با بیان اینکه کودکان زیر شش سال که مشکلات شنوایی دارند، ابتدا به مراکز تربیت شنیداری ارجاع داده می شوند، افزود: این مراکز وسایل کمک توانبخشی از جمله سمعک، باتری و یا کاشت حلزون را در اختیار این کودکان قرار می دهد و با کمک مربیان، کودک برای آموزش رسمی در مدارس عادی و یا مدارس استثنایی زیرنظر آموزش و پرورش آماده می شود.
وی با بیان اینکه اگر فرد نتواند وارد آموزش رسمی شود در همان مراکز تربیت شنیداری زیر شش سال پذیرش خواهد شد، ادامه داد: این مراکز تربیت شنیداری در شهرستان ملایر مطب های خصوصی با حضور کارشناسان شنوایی سنجی است و تنها مرکز تربیت شنیداری زیرنظر بهزیستی در استان همدان، مرکز تربیت شنیداری نیوشا در شهر همدان است که تمامی معلولان در استان را پوشش می دهد و افراد با مشکلات شنوایی در صورتی که خودشان درخواست بدهند، به این مرکز ارجاع داده می شوند.
سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ملایر با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۱۰ نفر با مشکلات شنوایی از شهرستان ملایر به این مرکز مراجعه می کنند، خاطرنشان کرد: ماهانه مبلغ ۶۵۰ هزار تومان یارانه به ازای هر فرد به منظور تامین خدمات تربیت شنیداری آنها به حساب مرکز تربیت شنیداری نیوشا از سمت سازمان بهزیستی واریز می شود.
وی به خدمات بهزیستی در قالب تسهیلات خوداشتغالزایی به افراد کم شنوا و یا ناشنوا اشاره کرد و گفت: این تسهیلات در قالب وام هایی تا سقف ۵۰ میلیون تومان با کارمزد بسیار پایین به آنها تعلق می گیرد همچنین پرداخت بیمه خویش فرمایی و کارفرمایی به فرد ناشنوا و یا کم شنوا از دیگر خدمات بهزیستی به این افراد است.
حسینی با بیان اینکه به افراد با مشکلات شنوایی تسهیلات ساخت مسکن با مشارکت بهزیستی و نیز بنیاد مسکن تعلق می گیرد، تصریح کرد: در نیمه اول سال ۹۹ تعداد هفت نفر از افراد با مشکلات شنوایی در شهرستان ملایر از تسهیلات خوداشتغالی به مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان و تعداد ۱۵ نفر از بیمه خویش فرمایی و نیز تعداد پنج نفر از بیمه کارفرمایی استفاده کردند.
وی به دیگر خدمات سازمان بهزیستی به افراد با مشکلات شنوایی اشاره کرد و یادآور شد: کمک هزینه های دندانپزشکی، تهیه جهیزیه و کمک هزینه های معیشت کرونا که با حمایت دولت به کسانی در کسب و کار خود طی این مدت آسیب دیدند، تعلق گرفت، از دیگر خدمات سازمان بهزیستی به این افراد است.
سرپرست اداره بهزیستی شهرستان ملایر در پایان به طرح غربالگری شنوایی نوزادان در ملایر اشاره و اظهار کرد: این طرح برای تعداد ۱۷۶۴ نوزاد در نیمه اول سال ۹۹ انجام شده که از این تعداد پنج نوزاد با مشکلات شنوایی تشخیص داده شدند و سه نفر از آنها به منظور استفاده از خدمات کمک توانبخشی نظیر کاشت حلزون، به همدان ارجاع داده شدند.

کد خبر 23736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد