به گفتهی کارشناس اوتیسم بهزیستی خراسان رضوی، این بستهها شامل مجموعهای از اطلاعات و آگاهیهای مدون در خصوص اختلالات اوتیسم است که به صورت دیویدیهای آموزشی تهیه شده و در آنها، یک متخصص اختلالات اوتیسم، این مطالب را تدریس میکند.
سمانه طاهریزاده گفت: این بستهها با هدف بهآموزی کارکنان مراکز توانبخشی اوتیسم و با توجه به شرایط شیوع کرونا در جامعه، تهیه و ارسال شده است. وی افزود: 9 دیویدی آموزشی این بستهها شامل علائم و نشانگان اوتیسم، غربالگری و تشخیص، مداخلات والد محور، مداخلات مرکز محور در 5 زمینه شامل روش تیچ، روش ایبیای، روش تامل همهجانبه، روش حسی و بازی و نیز دوران بلوغ کودکان اوتیسم میباشد.
وی افزود: این بستههای آموزشی علاوه بر مراکز توانبخشی خاص اوتیسم، در هفتهی جاری در اختیار مرکز شکوفههای فریمان که مرکز توانبخشی چند معلولیتی است و کودکان دارای اختلال اوتیسم نیز در آن آموزش میبینند قرار میگیرد.
شایان ذکر است بیماری اوتیسم، یک اختلال عصبی رفتاری است که در سالها و دهههای اخیر در سراسر جهان رو به افزایش گذاشته و مبتلایان به این اختلال، باید با اقدامات توانبخشی و آموزشهای رفتاری، وضعیت خود را بهبود ببخشند زیرا برای این اختلال، تا کنون درمان قطعی پیشنهاد نشده است.
نظر شما