رویداد استانی خاتم بستر توانمندسازی زنان و دختران با خودمراقبتی و تاب‌آوری

مدیرکل بهزیستی هرمزگان گفت : رویداد استانی خاتم بستری برای توانمندسازی زنان و دختران با خودمراقبتی و تاب‌آوری است.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ آیین اختتامیه رویداد استانی خاتم (طرح خود مراقبتی و آگاه‌سازی با تاکید بر تاب‌آوری و مهارت ورزی) ویژه بانوان و دختران ۱۳ تا ۴۵ سال با حضور مدیرکل بهزیستی هرمزگان ، معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی استان و رییس اداره اورژانس اجتماعی و پیشگیری از آسیبها ، مسئولان استانی، تسهیل‌گران و روسای ادارات بهزیستی شهرستانها در سالن همایش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان برگزار شد.

 اجرای گروه موسیقی محلی با هدف ترویج فرهنگ بومی و نشاط اجتماعی ، پخش موشن‌گرافی با موضوع سواد رسانه‌ای و نحوه استفاده ایمن از فضای مجازی و تجلیل از مدیران و تسهیلگران که با اجرای کارگاه‌های آموزشی، نقش کلیدی در انتقال مهارت‌ها به زنان و دختران داشتند از برنامه های این رویداد استانی بود .

سامیه جهانشاهی مدیرکل بهزیستی هرمزگان در این مراسم از اجرای موفق این طرح در ۹ شهرستان خبر داد و خواستار همراهی بیشتر دستگاه‌های اجرایی برای گسترش این طرح در سراسر استان شد.

وی گفت : طرح خاتم در سال ۱۴۰۳ در ۹ شهرستان استان هرمزگان بندر عباس، قشم ، میناب ، رودان ، پارسیان ، بستک ، خمیر حاجی آباد و جاسک به تعداد ۱۳۰۰ نفر دختران و بانوان با موفقیت در بهمن ماه لغایت اسفند ماه به پایان رسید.

جهانشاهی افزود : طرح مذکور در حوزه مسائل روانی اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت افزایش سواد سلامت اجتماعی و سواد رسانه ای و همچنین برقراری یک شبکه ارتباطی سازنده بین نوجوانان، والدین نوجوانان و جوانان ، زنان و ارائه دهندگان خدمات تخصصی سلامت اجتماعی دارد تا بتوانند به استقلال ، خودباوری و احیاء حقوق مادی و معنوی خود دست یافته و با تغییر مطلوب شرایط بر محیط زندگی کنترل نسبی داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی هرمزگان تصریح کرد : رویداد استانی خاتم بستری برای توانمندسازی زنان و دختران با خودمراقبتی و تاب‌آوری است.

سامیه جهانشاهی در بخشی دیگر از سخنان خود خاطر نشان کرد: خود مراقبتی موضوعی آموختنی آگاهانه و هدفمند است که هر فردی برای خود خانواده و دیگران انجام میدهد تا سالم بماند. به عبارت دیگر خود مراقبتی شامل اقدامات و تصمیماتی میشود که در جهت حفظ سلامت پیشگیری از خطرات و آسیبهای اجتماعی و توانایی رفع نیازهای جسمی و روانی و اجتماعی افراد اخذ میشود و در نهایت موجب افزایش کارآیی و مهارتهای فردی افراد میشود.

وی نقش تسهیلگران، مربیان و همیاران این طرح را در تسریع فرآیند آموزش موثر دانست و افزود: تقویت این مهارت‌ها با همراهی نیروهای متخصص، بستری برای ارتقای تاب‌آوری اجتماعی فراهم می‌کند.

کد خبر 134278

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد