بازدیدسرپرست معاونت توسعه کارآفرینی بهزیستی خوزستان ازکارگاه صنایع دستی مددجویان اهواز

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی استان خوزستان به همراه  مدیر و کارشناس بهزیستی اهواز از کارگاه آموزشی–تولیدی سرامیک و میناکاری ویژه افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار مستقر در مرکز مثبت زندگی کد ۲۵۷ شهرستان اهواز بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان، این بازدید با هدف ارزیابی میدانی طرح‌های توانمندسازی مبتنی بر مهارت‌آموزی و حمایت از اشتغال مددجویان انجام شد.

محسن حسین پور مدیر بهزیستی شهرستان اهواز در حاشیه این بازدید گفت:در این کارگاه، ۱۰ نفر از مددجویان شامل معلولان و زنان سرپرست خانوار، پس از گذراندن دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه سرامیک و میناکاری، وارد مرحله تولید آثار هنری شده‌اند.

حسین پور با اشاره به  نقش موثر مراکز مثبت زندگی در تحقق سیاست‌های کلان سازمان بهزیستی اظهار داشت: اجرای چنین طرح‌هایی در سطح محلات ، با محوریت توانمندسازی جامعه هدف، گامی مؤثر در مسیر توسعه پایدار اجتماعی و اقتصادی است. 

وی افزود: ارائه آموزش‌های مهارتی، حمایت از تولید و اتصال به بازار فروش، سه ضلع اصلی موفقیت در فرآیند توانمندسازی مددجویان به‌شمار می‌رود که در مرکز ۲۵۷ با دقت و تعهد دنبال شده است.

مدیر بهزیستی اهواز تصریح کرد:در این کارگاه، تمامی تجهیزات تخصصی و مواد اولیه لازم توسط مرکز تهیه و در اختیار هنرجویان قرار گرفته تا زمینه لازم برای فعالیت حرفه‌ای و درآمدزایی پایدار فراهم شود.

جمشید معین ،سرپرست معاونت توانمندسازی بهزیستی استان خوزستان در حاشیه این بازدید، با اشاره به سیاست‌های تحولی سازمان در حوزه اشتغال و توانمندسازی، بیان کرد: سازمان بهزیستی کشور با رویکرد توسعه مهارت‌های کاربردی، به‌دنبال توانمندسازی جامعه هدف بر مبنای استعدادها و ظرفیت‌های بومی است و این کارگاه نمونه موفقی از اجرای این راهبرد در سطح محلی است.

در پایان، مسؤولان حاضر با بررسی آثار تولیدی مددجویان و گفتگو با ایشان، از تلاش‌های مدیر مرکز مثبت زندگی ۲۵۷ اهواز در اجرای این طرح ارزشمند تقدیر کردند و خواستار توسعه طرح‌های مشابه در دیگر مراکز شدند.

کد خبر 134164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد