به گزارش ایرنا، معصومه محمدی روز دوشنبه در آیین اختتامیه رویداد استانی طرح خاتم (خودمراقبتی، آگاه سازی با تاکید بر تابآوری و مهارتورزی) افزود: این رویداد استانی با موضوع خودمراقبتی و آگاهسازی با تاکید بر تابآوری و مهارتورزی در مناطق کمتر برخوردار استان برای یکهزار و ۴۰۰ زن و دختر با همکاری ۲۶تسهیلگر اجرا شد.
وی اظهار داشت: این طرح با هدف ارتقا دانش و آگاهی، عزت نفس، خودشکوفایی و تابآوری گروه هدف از جمله زنان و دختران رده سنی ۱۳ تا ۴۵ سال در مناطق کمتر برخوردار استان برای افزایش سواد سلامت اجتماعی و رسانهای، خودمراقبتی و همچنین برقرای یک شبکه ارتباطی سازنده بین نوجوانان، والدین نوجوانان، جوانان و بانوان اجرایی شد.
محمدی با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی با ۵۲ خدمتی که ارائه میدهد متولی کاهش آسیبهای اجتماعی است که از بدو تولد تا کهنسالی افراد را درگیر میکند، افزود: این طرح به صورت شبانهروزی با همکاری جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی استان برگزار شد.
محمدی اظهار داشت: افزایش آگاهی زنان و دختران موجب حفظ سلامت آنها و خانواده آنها و زمینهساز پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و افزایش عزت نفس، تکاپو و تلاش برای پیشگیری از آسیبها است.
به گفته وی، زنان به عنوان رکن اصلی خانواده و اجتماع هستند و اجرای طرحهای خودمراقبتی و آگاهسازی با تاکید بر تابآوری و مهارتورزی یک راهکار برای ارتقاء زندگی بهتر و سالمتر و کاهش آسیبهای اجتماعی است.
بیشتر بخوانید
-
۹ واحد مسکونی مددجویی بهزیستی در چهارمحال و بختیاری بهرهبرداری شد
-
۵۰ ویلچر به مددجویان بهزیستی چهارمحال و بختیاری اهدا شد
-
اماکن مناسبسازی شده برای معلولان چهارمحال و بختیاری نشان کیفیت دریافت میکنند
-
شبکه تسهیلگران شغلی بهزیستی دهه فجر فعال میشود
به گزارش ایرنا، در این آیین از حامیان طرح حاتم، کارشناسان، مدیران عامل جمعیت همیاران سلامت روان و تسهیلگران تقدیر شد.
چهارمحال و بختیاری با ۱۲ شهرستان بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد که نیمی از این جمعیت را بانوان تشکیل میدهند.
نظر شما