"لال بهیگ" در جشنواره تئاتر فجر خوش درخشید

در آیین پایانی چهل‌ و سومین جشنواره تئاتر فجر، نمایش "لال‌بهیگ" کاری از هنرمندان چهارمحال و بختیاری به عنوان اثر برتر بخش بعلاوه‌ فجر ۲ معرفی شد.

بخش تقدیر از هنرمندان دارای معلولیت چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر برگزار و  در بخش مسابقه تئاتر خیابانی لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیم شد به نمایش «پاپیون قرمز» به کارگردانی «محمد زارع­‌زاده»، در بخش مسابقه تئاتر صحنه‌ای لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیم شد به نمایش «لال بهیگ» به کارگردانی «مصطفی محمدی» ولوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیم شد به نمایش «قلاده­ای برای یک سگ مرده» به کارگردانی غلامرضا عرب

مصطفی محمدی کارگردان نمایش «لال بهینگ» پس از دریافت لوح تقدیر گفت: حضور در جشنواره تئاتر فجر باعث افتخار من است. گرفتن جایزه از جشنواره‌های گوناگون بارها برای من رخ داده، اما درخواستی که دارم این است که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تدبیری بیندیشند تا سالن‌های نمایش برای حضور افراد دارای ویلچر نیز مناسب‌سازی شود، چراکه ما نیز جزوی از اهالی تئاتر این کشور هستیم و امیدوارم زودتر این مشکل نیز برطرف شود.

کد خبر 128886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد