مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در خصوص این بازدید، گفت: زنان ودختران آسیب دیده اجتماعی با حداقل سن 15 وحداکثر 65 سال میتوانند از خدمات تخصصی بازپروری و توانمندسازی که توسط 39 پرسنل ماهر از قبیل پزشک، روانپزشک، مددکار، روانشناس، پرستار و.. ارائه میشود، برخوردار شوند.
مهدی برجی درخصوص خدمات قابل ارائه در این مرکز، گفت: حمایت وتوانمندسازی زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی در سطوح فرد ، خانواده و جامعه در راستای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در این مرکز انجام میگیرد. روند ارائه خدمات مراحل مختلفی از قبیل ارزیابی اولیه، تدوین برنامه توانمندسازی، اجرای برنامه توانمندسازی و ارائه خدمات تخصصی، ارزیابی برنامه توانمندسازی، تدوین برنامه ترخیص و پیگیریهای پس از ترخیص توسط این مرکز انجام میگیرد.
وی ادامه داد: دختران در معرض آسیبی که از طریق مراکز مداخله در بحران مرکز اورژانس اجتماعی و نیروی انتظامی و با رأی دادگاه به بهزیستی معرفی می شوند دراین مرکز پذیرش میشوند و فعالیت های مددکاری برای توانمندسازی و بازگرداندن این دختران به خانواده هایشان آغاز می شود.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی عنوان کرد: کلاس های حرفه آموزی از جمله ترمه دوزی، گروه درمانی، جلسات ورزش، کتابخانه، شرکت در کارهای گروهی و رفتن به اردوهای یک روزه از امکاناتی است که برای توانمندسازی آنها در این محیط ایجاد شده است. در مدت زمانی که مددجویان در این مرکز هستند آموزشهای مهارتهای زندگی به آنها ارائه شده و از طریق جلسات روانشناسی و کار درمانی گروهی به اصلاح وآماده شدن آنها برای ورود به جامعه کمک میشود.
وی در انتها خاطرنشان کرد: به دنبال افزایش گامهای پیشگیری در این حوزه میباشیم تا با برنامه ریزی و اجرای گامهای ریشه دارتر نیاز به بسیاری از توانمندسازیها در این حوزه نباشد.
نظر شما