به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، معاونت سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان تهران گفت: مداخله در خودکشی برخلاف پیشگیری از خودکشی که بیشتر مربوط به برنامههای پیشگیرانه در درازمدت است، بر مداخله مستقیم زمانی که فردی افکار خودکشی خود را اظهار میکند یا هنگام وقوع خودکشی و به منظور پیشگیری از آن تأکید دارد.
مریم شاکری در ادامه عنوان کرد: خودکشی و سایر اصطالحات تعریف یکسان از واژه ها و اصطالحاتی که در حوزه تخصصی خودکشی مورد استفاده قرار می گیرد به ارزیابی، ارجاع و مدیریت مناسب بیماران کمک می کند. به عبارت دیگر استفاده از زبان مشترک بویژه در مراکز مراقبت های بهداشتی اولیه که اغلب به صورت تیمی کار می کنند در مدیریت به موقع و مناسب خودکشی اهمیت زیادی دارد.
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی شهرستان تهران در ادامه اظهار کرد خودکشی، مرگ ناشی از آسیب رساندن، مسموم کردن و یا خفه کردن خود، وقتی که شواهد موجود حاکی از آن است که این کار توسط خود فرد انجام شده و قصد کشتن خود را داشته است و اقدام به خودکشی، عملی که توسط خود فرد به قصدکشتن خود انجام شده است. این عمل می تواند منجر به آسیب غیر کشنده شده باشد یا آسیبی در پی نداشته باشد و تهدید به خودکشی هر رفتار کلامی یا غیر کلامی که فریاد می زند فرد قصد صدمه زدن به خود را داشته و ممکن است یک اقدام به خودکشی یا سایر رفتارهای مربوط به آن در آینده نزدیک اتفاق بیفتد.
نظر شما