سیدجواد حسینی افزود: بهزیستی نیمی از این جمعیت کودکان بیسرپرست و بدسرپرست را با پیگیری مددکاری و حمایتهای توانمندسازانه به خانوادههای زیستی یا خانوادههای جایگزین بازپیوند میدهد و برای ۵۰ درصد باقیمانده ناگزیر از احداث مراکز نگهداری است.
وی با تأکید بر ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان عنوان کرد: به جای پرداخت وامهای کوچک و غیرموثر، برنامه داریم در قالب طرح مناطق عاری از مددجوی بیکار از طریق شرکتهای تعاونی اشتغال پایدار ایجاد کنیم. این روش باعث میشود مددجویان هم شغل مناسب داشته باشند و هم از سود ارزش افزوده بهرهمند شوند.
حسینی با اشاره به اعتبارات ۱۶ همتی سازمان بهزیستی برای اشتغالزایی تصریح کرد: در موضوع خوداشتغالی و کارفرمایی به حمایت از مددجویان میپردازیم به صورتی که در خوداشتغالی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و در بخش کارفرمایی که اقدام به استخدام مددجویان بهزیستی میکنند، تا سقف چهار میلیارد تومان تسهیلات اعطا میکنیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص سیاستهای دولت چهاردهم مبنی بر رسیدگی به مناطق کمبرخوردار بیان کرد: برای توانمندسازی و ارائه خدمت هرچه مطلوبتر در مناطق کمبرخوردار، تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست.
اکنون ۸۵۰۰ کودک فاقد سرپرست موثر در ۶۳۰ خانه مراقبت شبانهروزی سازمان بهزیستی کشور نگهداری میشوند.
نظر شما