فاطمه آزاد افزود: خدمات مراکز مثبت زندگی محله محور است و هدف از راه اندازی این مراکز ارائه خدمات مناسب و یکسان به جامعه هدف می باشد. آشنا شدن مردم با این مراکز و در دسترس بودن خدمات بهزیستی برای تمام افراد جامعه بسیار موثر است و مددجویان در زمانی کمتر و به بهترین شکل از ظرفیت حضور مددکاران جهت دریافت و رفع نیازهایشان بهره می برند.
وی ادامه داد: این خدمات با برگزاری جلسات آموزشی، تسهیلگری، مشارکت های مردمی، حضور موثر افراد و خیرین افزایش می یابد و این مهم به ارتقای سلامت اجتماعی جامعه کمک می کند .
رئیس اداره بهزیستی شهرستان چناران با بیان اینکه تمامی مراحل ارائه خدمات به صورت الکترونیکی دنبال می شود، گفت: اقدامات و بازدیدها در پرونده ثبت می شود. در هر مرکز مثبت زندگی به طور میانگین 450 پرونده وجود دارد که هر مددکار دارای 150 پرونده می باشد. در نتیجه برنامه توانمندسازی مددجویان در سطح کوتاه مدت میان مدت و بلندمدت طراحی و در طول سال پیگیری می گردد.
وی افزود: سطح مددجویان به لحاظ دهک درآمدی سنجیده می شود و از آنان حمایت های گوناگونی به عمل می آید. از وظایف مراکز مثبت زندگی می توان به تشکیل پرونده، پیگیریهای لازم جهت تشکیل و تحکیم خانواده، غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیتها و... اشاره کرد.
نظر شما