به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان خوزستان،معاون اشتغال و کار آفرینی بهزیستی کشور گفت:طرح به کارگیری تسهیلگران شغلی به عنوان حلقه میانی و ناظر بر فرایند اشتغال و به منظور ایجاد اشتغال پایدار و ثابت و افزایش نظارت و حمایت در حیطه اشتغال مددجویان و توانمندسازی آنها انجام گرفته است.
محسن ایروانی افزود: از ابتدای بهمن ماه ۵۰۰ تسهیلگر در سطح کشور و هر شهرستان بزرگ یک نفر و در استان خوزستان نیز ۳۵ نفر تسهیلگر شروع به فعالیت خواهند کرد.
ایروانی بیان کرد:صندوق حمایت از فرصتهای شغلی خدمت دیگری است که به افراد دارای معلولیتی که نمیتوانند ضامن داشته باشند ارائه می شود و علاوه بر این، در این صندوق فعالیتهای اقتصادی منجر به ارائه حمایت و تامین مالی میشوند.
وی تصریح کرد: از هفته آینده ابلاغ اعضای هیئت مدیره صندوق حمایتهای شغلی با امضای وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر خواهد شد و ما هم میتوانیم از این بستر برای حمایت از جامعه هدف علی الخصوص در استانهای محروم استفاده کنیم و برای شروع این کار هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.
معاون اشتغال بهزیستی کشور افزود:
هدایت افراد دارای معلولیت به سمت مشاغل خانگی بر پایه دانش بنیان یکی از اهداف اصلی بهزیستی بوده و در این رابطه بر اساس رویکرد های نوین، مطالعات تطبیقی در حال انجام است، بویژه در حوزه نابینایان که بسیار سخت اشتغال هستند.
محسن ایروانی در پایان اظهار داشت: از ایده های معاونت اقتصادی در زمینه اشتغال معلولین سخت اشتغال استقبال و اعتبار ویژه از کشور برای استان در نظر خواهیم گرفت و کمک کنید در استان خوزستان این طرح را به عنوان الگو اجرا کنیم.
مهران کریمیان مدیر کل بهزیستی خوزستان نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت تحت پوششها و خدمات ارائه شده به آنهابیان کرد:از ابتدای سال جاری تاکنون به بیش از ۲۵۰۰نفر بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ضمن تشکر از خدمات و اقدامات صورت گرفته برای اشتغال جامعه هدف بهزیستی در سطح استان و استقبال از طرحهای پیشنهادی بیان کرد: به دلایل و عوامل مختلفی تعداد زنان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت در خوزستان بالا بوده و می طلبد که در توزیع تسهیلات ،وزارت اقتصاد نگاه ویژه تری به استان داشته باشند.
محمد راضی جلا لی گفت:در خصوص صندوق فرصتهای شغلی حتما ضرایبی برای بیکاری،جمعیت و مسائل اجتماعی خوزستان در نظر گرفته شود.
وی افزود:باید به مشاغل نو و جدید رو آورد و با مسائل دانش بنیان شغل تعریف کنیم چرا که در آینده بسیاری از مشاغلی که هم اکنون هستند دیگر وجود نخواهند داشت .
راضی جلالی عنوان کرد: باید مشاغل پایدار برای مادران سرپرست خانوار تعریف کنیم که به معنای واقعی خانگی باشند به نحوی که مادر مجبور به خروج از خانه نباشد و فرزندان علاوه بر محرومیت پدر از وجود مادر بی بهره نشوند و بدین نحو از آسیبهای اجتماعی که متوجه مادر و فرزندان است پیشگیری شود.
وی در پایان افزود: به صنعت اسمبلینگ به عنوان یکی از مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار می توان پرداخت و در این راه آموزش خیلی مهم بوده و پایداری شغل را تضمین می کند .
شایان ذکر است، حضور در دوره آموزشی تسهیلگران شغلی به عنوان مدرس ، شرکت درجلسه شورای معاونین بهزیستی خوزستان و بازدید از چند طرح اشتغال و مراکز ۱۴۸۰ و ۱۲۳ بهزیستی از دیگر برنامه های سفر دو روزه معاون اشتغال و کاریابی بهزیستی کشوربه استان خوزستان بود.
نظر شما