نشست هم‌اندیشی مدیرکل بهزیستی و نماینده مجلس شورای اسلامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، مهدی برجی سرپرست بهزیستی خراسان رضوی در نشست صمیمی با نصراله پژمانفر نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون اصل نود پیرامون خدمات سازمان بهزیستی، لزوم توجه و رسیدگی به جامعه هدف و اقشار آسیب‌پذیر، سختی کار و وضعیت معیشتی کارکنان بهزیستی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

رسیدگی به مسکن خانواده‌های دارای دو عضو معلول و بیشتر در اولویت قرار گیرد

نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون اصل نود، گفت: بین منابع موجود و مصارف فاصله وجود دارد و در نتیجه باید با اولویت‌بندی نیازها را مدیریت کرد. رسیدگی به وضعیت مسکن خانواده‌های‎ دارای دو عضو معلول و بیشتر  باید در اولویت کارها قرار گیرد.

نصراله پژمانفر افزود: بهزیستی سازمانی برای خدمت به افرادی است که گاها پناه و حامی دیگری ندارند. اگر در جایگاهی قرار داریم که مسئولیتی برایمان تعریف شده، نباید در انجام وظایف کوتاهی کنیم.

وی ادامه داد: بنده جزو کسانی بودم که در تدوین و تصویب قانون جامع حمایت از حقوق معلولان نقش داشتم. در این قانون، در ارتباط با موضوعات مناسب سازی، مسکن، اشتغال، توانمندسازی و... تمهیداتی در نظر گرفته شده است و باید پیگیر اجرایی شدن و تحقق این قوانین در جامعه بود. 

 نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون اصل نود افزود: مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده اند که باید کاری کنیم که بیماران جز رنج بیماری درد و دغدغه دیگری نداشته باشند. بهزیستی نیز باید به گونه‌ای عمل کند که فرد دارای معلولیت یا گروه‌های تحت پوشش به واسطه رنج و محدودیتی که با آن مواجه هستند، حقی از آنها تضییع نگردد، در اجتماع در حاشیه قرار نگیرند و طرد نشوند و رنج بیشتری بر آنها تحمیل نشود اگر بتوانید در مسیر استیفای حقوق این افراد اقدام کنید، فردای قیامت همین‌ها شفیع شما خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: مسئولیت خطیری بر عهده کارکنان بهزیستی است. خدمت به اقشار آسیب پذیر کاری دشوار است و کارکنان این سازمان با حدالاقل دریافتی، موثرترین کارها را رقم می‌زنند. نباید بگذاریم کارکنان بهزیستی وارد حواشی بشوند یا خدایی ناکرده دلسرد و ناامید باشند. این فضا باید فضای خدمت و اجرای ماموریت‌های بهزیستی باشد.

پژمانفر ادامه داد: رسیدگی به وضعیت حمل و نقل درون و برون شهری توانخواهان، سرکشی از گروه‌های هدف، خانواده‌های تحت پوشش و دیدار با آنها، بهره‌مندی از پتانسیل و ظرفیت‌های تشکل و سمن‌هایی که در حوزه افرد دارای معلولیت فعالیت می‌کنند و... می‌تواند در مسیر تحقق اهداف ما را یاری کند.

در ادامه، سرپرست بهزیستی خراسان رضوی استفاده از ظرفیت‌های موجود را مهمترین ابزار برای پیشبرد اهداف دانست و گفت: باید از نظرات کارشناسان برای رفع موانع در اجرای برنامه ها استفاده شود و از طریق به‌کارگیری سیاست های اجرایی مناسب، به صورت منطقی و عملی در راستای حصول اهداف سازمانی، منابع محدود را به خوبی مدیریت کنیم.

مهدی برجی ادامه داد: سال‌های زیادی را در ارتباط با افراد دارای معلولیت گذرانده‌ام و نسبت به محدودیت‌ها، مشکلات، نیازها و... آنها شناخت دارم و نیز در راستای سیاست‌های جدید بهزیستی به منظور توانمندسازی جامعه هدف، اهتمام خود را به کار خواهم بست.

وی افزود: با توجه به کثرت وظایف و فعالیت های گسترده و متنوع بهزیستی، نیازمند همراهی و بهره مندی از ظرفیت های برون سازمانی برای پیشبرد برنامه ها هستیم. اعتبارات محدود است و از طریق خیرین باید در راستای تحقق اهداف اقدام کنیم.

سرپرست بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد : رسیدگی به امور مددجویان، حقی برگردن ماست. باید هوشمندانه و با برنامه‌ریزی در راستای توانمندسازی آنها اقدام گردد.  توجه به کرامت انسانی جامعه هدف و منزلت کارکنان بهزیستی به صورت توامان، دستاوردی عظیمی به همراه خواهد داشت.ارائه خدمات موثر به مددجویان در گرو ایجاد فضای کاری با نشاط و ایجاد روحیه شادابی، دغدغه‌مندی و مسئولیت پذیری در کارکنان است.

کد خبر 126429

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد