مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در این جلسه گفت: طی نامه ارسالی از بهزیستی کشور با عنوان فراخوان ارسال طرحهای ابتکاری طبق فرمت تعیین شده، این طرحها از تمامی شهرستانها گردآوری گردید و بعد از داوری هفت طرح انتخاب شدند.
مسعود فیروزی با بیان اینکه موضوع یک پژوهش باید به درستی انتخاب شود، به درستی انجام گیرد و در نهایت موجب ارتقاء بهرهوری سازمان گردد، گفت: موضوعی که در انتخاب پژوهشها باید مورد توجه قرار گیرد، کاربست نتایج حاصل ازپژوهش است و بی توجهی به آن موجب بی ثمر ماندن تلاش های پژوهشی و اتلاف منابع و امکانات می گردد. تحقیقات باید کاربردی باشد. علم ابزاری است برای ارتقاء جامعه و تحقیقات واقعیتها را مشخص میکنند و باید براساس آن تصمیمگیری و راه حل عملی تنظیم شود. پژوهش و تحقیق این امکان را میدهد تا با دانش و فهم بهتری از سازمان و فرآیندهای آن در راستای بهبود عملکرد اقدام نماییم.
وی خاطرنشان کرد: موضوع فرسودگی شغلی، کیفیت زندگی و منزلت اجتماعی کارکنان بهزیستی، موضوع بسیار مهمی است که لازم است در قالب پژوهشهای کمی و کیفی به آن پرداخته شود و راهکار عملیاتی و رویکرد حل آن تنظیم و برای اجرا در دستورکار قرار گیرد.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی افزود: از فرسودگی شغلی به عنوان استعفای عاطفی نیز نام میبرند که تبعات آن از استعفای واقعی بیشتر است و فرد در عین حضور فیزیکی در محیط کار از نظر احساسی خود را خارج از سازمان در نظر میگیرد و هیچ تمایلی به انجام وظایف و مسئولیتهای محوله خود ندارد.این وضعیت آسیبهای جدی را متوجه فرد و سازمان میکند در نتیجه میتواند به عنوان موضوع پژوهشی بسیار مهم به آن پرداخته شود.
نظر شما