عملکرد معاونت امور توانبخشی بهزیستی استان

معاون توانبخشی بهزیستی استان هفته ملی افراد دارای معلولیت فرصتی گران‌بها است تا با بازنگری در نقش و جایگاه افراد دارای معلولیت در جامعه، گامی مؤثر در جهت تحقق عدالت اجتماعی و مشارکت همه‌جانبه این عزیزان برداریم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان سمنان، دکتر معصومه میراج معاون توانبخشی اداره کل همزمان با هفته ملی گرامیداشت افراد دارای معلولیت طی گزارشی از عملکرد این حوزه در ۹ ماه نخست سال جاری سخن گفت.

معاون توانبخشی بهزیستی استان: هفته ملی افراد دارای معلولیت فرصتی گران‌بها است تا با بازنگری در نقش و جایگاه افراد دارای معلولیت در جامعه، گامی مؤثر در جهت تحقق عدالت اجتماعی و مشارکت همه‌جانبه این عزیزان برداریم.

دکتر میراج افزود: شعار امسال، «توسعه نقش افراد دارای معلولیت، الهام‌بخش آینده‌ای فراگیر و پایدار»، ما را بر آن می‌دارد تا بیش از پیش در مسیر رفع موانع فیزیکی و نگرشی، که همچنان سد راه حضور فعال و برابر این عزیزان در عرصه‌های اجتماعی است، تلاش کنیم.

 معصومه میراج برقراری دسترسی برابر به محیط‌های عمومی، حمل‌ و نقل، آموزش و اشتغال را نه تنها یک حق بنیادین بلکه راهی برای بهره‌مندی جامعه از استعدادهای بی‌نظیر افراد دارای معلولیت دانست و تاکید کرد: باور ما این است که توانمندسازی این عزیزان و ارتقای نگرش عمومی به ظرفیت‌های آنان، کلید ساختن آینده‌ای روشن، پایدار و همدلانه برای همه خواهد بود.

وی ضمن تبریک این هفته به تمامی افراد دارای معلولیت، خانواده‌های محترم آن‌ها و همکاران پرتلاش بهزیستی در بخش دولتی و غیردولتی خاطر نشان کرد: که مجموعه بهزیستی استان، با عزمی راسخ، همچنان در مسیر تسهیل مشارکت اجتماعی و رفع موانع گام برمی‌دارد. امید است با همدلی و همراهی تمام اقشار جامعه، زمینه‌ساز تحقق جامعه‌ای فراگیر و برابر باشیم.

عملکرد معاونت امور توانبخشی بهزیستی استان

معاون توانبخشی بهزیستی استان در ادامه گزارش آماری از وضعیت افراد دارای معلولیت در استان ارائه و بیان کرد: بر اساس آخرین اطلاعات و آمار ثبت شده در سامانه مربوطه، تعداد کل افراد دارای معلولیت در استان ۱۴ هزار و ۷۸۹ نفر است که این تعداد به تفکیک نوع معلولیت:  ۲هزار و ۵۵ نفر معلولیت بینایی، ۲هزار و ۱۰۱ نفر معلولیت شنوایی، ۳ هزار و ۷۱۴ نفر معلولیت هوشی، ۲۷۴ نفر معلولیت تکاملی، یک هزار و ۲۷۵ نفر معلولیت گفتاری، یک هزار و۸۷۳ نفر معلولیت روانی، ۱۵۲ نفر معلولیت شناختی، ۳ هزار و ۶۹۷ نفر اختلال اسکلتی – عضلانی، ۲ هزار و ۸۴۲ نفر اختلال عصبی- عضلانی و ۶ هزار و ۵۳۹ نفر معلولیت حرکتی است که این افراد در ۴۳ مرکز در قالب روزانه، شبانه روزی، ویزیت در منزل و مراقبت در منزل خدمات دریافت می نمایند.

وی خاطر نشان کرد: این آمار نشان‌دهنده تنوع نیازها و اولویت‌های افراد دارای معلولیت است که توجه ویژه‌ای در برنامه‌های توانبخشی، آموزش و اشتغال این افراد می‌طلبد. اداره کل بهزیستی استان، در راستای ارتقای کیفیت زندگی این عزیزان، بر طراحی و اجرای برنامه‌های هدفمند توانبخشی، تسهیل دسترسی به محیط‌های فیزیکی و خدمات اجتماعی، و ارتقای آگاهی عمومی درباره توانمندی‌های افراد دارای معلولیت تأکید دارد.

برای دریافت و اطلاع از جدول عملکرد حوزه معاونت امور توانبخشی بهزیستی استان اینجا کلیک نمائید.

کد خبر 123712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد