به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، نورالدین فعله گری مدرس این کارگاه برای مسولین فنی و آشپزهای مراکز در خصوص هرم غذایی و جایگزین های هرم و آگاهی در هنگام انتخاب و خرید موادغذایی سالم مطالب ارایه شد و در مورد اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های واگیر و غیرواگیر و هرم غذایی و جایگزین های هرم و آگاهی در هنگام انتخاب و خرید موادغذایی سالم آموزش داده شد و در پایان به تمام سوالات به طور کامل پاسخ داده شد. ومقررشد دراشپزخانه کلیه مراکز به صورت جداگانه اموزش عملی داده شود
کارگاه آموزس تغذیه سالم برای مسولین فنی و سرآشپزها مراکز نگهداری تحت نظارت بهزیستی در سالن اجتماعات شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.
کد خبر 123302
نظر شما