در رسانه| رقابت ورزشکاران در ۲۸ رشته ورزشی در دومین المپیاد ورزشی معلولان تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی دومین المپیاد ورزشی معلولان در تبریز آغاز شد.

مرتضی دیوباد دبیر دومین پارا المپیاد ورزشی جانبازان و معلولان تبریز در مراسم افتتاحیه این جشنواره اظهار کرد: این رقابت ها با هدف سلامتی، نشاط، شادابی و ایجاد انگیزه در بین نوجوانان و جواناان معلول برگزار می شود.

وی ادامه داد: آشنایی مردم با رشته های مختلف ورزشی معلولان و نیز استعدادیابی و معرفی ورزشکاران برگزیده رشته های یاد شده از دیگر اهداف برپایی این پارا المپیاد است.

دیوباد گفت: در این دوره از پارا المپیاد ۱۵۰۰ ورزشکار معلول در ۲۸ رشته ورزشی به مدت یکماه باهم به رقابت خواهند پرداخت.

وی ضمن تقدیر از شهرداری منطقه ۵ برای برگزاری این جشنواره ورزشی تصریح کرد: پارا المپیاد معلولان یک رویداد فرا سازمانی است و علاوه بر شهرداری، نهادهایی مانند آموزش و پرورش استثنایی، بهزیستی، اداره کل ورزش و هیات های ورزشی نیز مشارکت دارند.

علی کشفیا، رئیس هیات ورزش های جانبازان و معلولان نیز ضمن تقدیر از شهرداری منطقه ۵ در برگزاری این جشنواره تاکید کرد: در روزگاری که عدم تحرک به معضل اصلی جامعه کنونی بدل شده، گام برداشتن در جهت تحرک، سلامت و شادی نوجوانان و جوانان به ویژه معلولان اقدامی ارزشمند است.

ایجاد ۵۰۰ هزارمتر مربع فضای ورزشی در تبریز/ سرانه ورزشی به ۷۰ سانتی متر مربع رسید

مدیرعامل باشگاه ورزشی شهرداری تبریز اعلام کرد: به همت شهرداری تبریز طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ بیش از ۵۰۰ هزارمتر مربع به فضای ورزشی در تبریز افزوده شد.

میرمعصوم سهرابی، افتتاح دومین پارا المپیاد وررشی معلولان تبریز گفت: امروزه با توسعه جوامع شهری، سلامتی، شادابی و مقابله با آسیب های اجتماعی در اولویت نهادهای شهری قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: شهرداری تبریز نیز با آگاهی از موضوع، در کنار فعالیت‌های خدمات شهری و اقدامات عمرانی، با برنامه‌های مدون به مسایل ورزشی و اجتماعی ورود کرده است.

وی با اشاره به اهداف تعریف شده در برنامه چهارم توسعه یادآور شد: افزایش سرانه های ورزشی به یک متر، مشارکت ۴۰ درصدی مردم در برنامه‌های ورزشی و افزایش سرانه ورزش به ۳۰ دقیقه در روز از مهمترین اهداف برنامه‌های بالادستی کشور است.

وی با بیان اینکه فعلا میزان مشارکت مردم ۲۰ درصد و متوسط فعالیت‌های ورزشی در روز ۱۳ دقیقه است گفت: برنامه ریزی و تکلیف مناطق ۱۰گانه به اجرای ۵۲ هفته در قالب جشنواره‌های ورزشی در طول سال با هدف بهبود جایگاه ورزش در بین مردم صورت گرفته است.

سهرابی توسعه زیرساخت های ورزشی را نیز در این راستا ارزیابی کرد و گفت: با افزایش ۵۰۰ هزار متر مربع به فضاهای ورزشی تبریز، سرانه ورزشی این کلانشهر طی دو سال از ۴۵ سانتی متر به ۷۰ سانتی متر مربع رسیده و این روند در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.

کد خبر 120496

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد