رئیس سازمان بهزیستی کشور، رئیس سازمان هلال احمر و جمعی از مدیران کشوری در سفر به استان هرمزگان از حادثه دیدگان انفجار در بند شهید رجایی عیادت کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، دکتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور که به منظور رسیدگی به ابعاد حادثه آتش سوزی در اسکله شهید رجایی عازم هرمزگان شده در فرودگاه بین المللی بندرعباس مورد استقبال استاندار و مقامات محلی استان قرار گرفت.

دکتر عارف را در این سفر، دبیر هیئت دولت، دکتر حسینی رییس سازمان بهزیستی کشور، دکتر کولیوند رییس جمعیت هلال احمر دکتر رضوی معاون درمان وزارت بهداشت ودرمان ،معاون ارزی بانک مرکزی رییس مدیریت بحران کشورو جمعی دیگر از مقامات دولتی همراهی می‌کنند.

دیدار با تعدادی از خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه دلخراش انفجار و آتش‌سوزی بندر شهید رجایی بندرعباس و همچنین شرکت در نشستی درباره بررسی ابعاد و میزان خسارت‌های وارده به این بندر و جبران خسارت‌های وارده از جمله برنامه‌های معاون اول رئیس‌جمهور و هیئت همراه در این سفر است.

عصر امروز دکتر حسینی و دکتر کولیوند رؤسای سازمان بهزیستی و جمعیت هلال احمر دکتر رضوی معاون درمان وزیر بهداشت و درمان به نمایندگی از معاون اول رئیس جمهور با حضور در بیمارستان محمدی بندرعباس با تعدادی از مصدومین حادثه ملاقات و از ایشان دلجویی کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 5 =