مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در این همایش گفت: فرزندان ما در سرزمین ایران بزرگترین سرمایههای ما هستند، زیرا آنان آیندهسازان جامعهاند.
مسعود فیروزی تصریح کرد: موضوع و پدیده کودکان کار و خیابان، چه کودکان با خانواده و چه بدون خانواده که به کسب و کارهای نامشروع میپردازند موضوعی بوده که در کل جهان آسیبزا است و مشکلاتی همچون اعتیاد، کارتن خوابی و بیسازمانی و بینظمی اجتماعی را به همراه دارد و هر کس این نوع کار آن کودک را میبیند صرفاً بر همان مبنا و بخشی را که دیده قبول میکند و اظهار نظر مینماید.
وی یکی از مهمترین مشکلات کودکان کار را وجود بی نظمی اجتماعی میان فعالان حقوقی و حقیقی دانست و افزود: همه دستگاهها در مقابل این کودکان وظایفی دارند اما تفکیک شده نیست و نیاز است که هر کدام از سازمانها و ارگانها در حوزه خود فعالیت کنند.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: از سال ۱۳۹۹ تاکنون در حوزه سازماندهی کودکان کار و خیابان ۱۵۰۰ نفر در سطح استان ساماندهی شده که ۶۰۰ نفر آنها از سال ۱۴۰۰ تاکنون بوده است.
فیروزی نقش خیران و ایجاد دغدغه مندی برای این کودکان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از ماموریتهای ما جذب حامیان مالی از سوی افراد حقیقی و حقوقی است چرا که کودکان کار برای تامین مخارج زندگی و تحصیل خود مجبور به کار هستند و این حمایتها باعث میشود با خیالی آسودهتر زندگی کنند.
فیروزی با اشاره به اینکه ما دنبال ساماندهی ناظران کودکان توانمند شدهای که به کانون گرم خانواده بازگشتند هستیم و از مردم به عنوان بهترین ناظر جهت مشارکت در این امر دعوت مینماییم، بیان کرد: ما همچنین به دنبال حامیان تحصیلی ازکودکان کار هم هستیم تا حمایتهای ماهانه، فصلی و سالیانه را از این کودکان داشته باشند که متوسط ماهانه آن برای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان است و امیدواریم که در حوزه تحصیل کودکان کار و خیابان هم مشارکت قابل توجه مردم خیر و نیکاندیش را شاهد باشیم.
نظر شما