به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان اصفهان، سرپرست دفتر آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: بر اساس ماده ۸۰ برنامه ششم توسعه، یکی از وظایف بهزیستی در مورد کودکان کار؛ شناسایی، جذب و حمایت اجتماعی آنان است.
محمدرضا حیدرهایی افزود: موضوع جمعآوری؛ تکلیف نیست چرا که موضوع جمعآوری بواسطه ترسی که در کودکان ایجاد میکند نه در دستور کار بهزیستی هست و نه به عنوان یک اقدام مددکاری قبال قبول است.
وی با بیان اینکه قانون حدود ۲۰ دستگاه را متولی حمایت از کودکان کار و خیابان هستند، گفت: دستگاههای مختلفی در موضوع کودکان کار و خیابان نقش دارند که میتوان به؛ شهرداریها، اداره اتباع، نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی و... اشاره کرد.
سرپرست دفتر آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به تشکیل جلسات متعدد، دستگاهها بیش از پیش همسو با یکدیگر در جهت حمایت از کودکان گام برمیدارند.
حیدرهایی اظهار کرد: اداره اتباع کمک موثری در خصوص شناسایی اتباع دارد چرا که بعضی از کودکان اتباع بعد از چندین بار تعهد، دوباره به سر چهارراه برگشته و اقدام به همان فعالیتهای قبلی میکند. لذا ورود اداره اتباع به این موضوع بسیار کمککننده بوده است به همین دلیل نیاز به همافزایی دستگاهها بیشتر احساس میشود.
وی یادآور شد: لازم است تا اداره اتباع و نیروی انتظامی بیشتر پای کار آمده تا با کمک سازمان بهزیستی در موضوع حمایت از اقدامات موثر شکل گیرد.
سرپرست دفتر آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: برنامه حمایت از کودکان نگارش و به شورای اجتماعی کشور جهت تعیین تکلیف دستگاهها ارائه شده است.
حیدرهایی ابراز امیدواری کرد: امید است با حمایت همه دستگاههای ذی نفوذ بتوانیم در این خصوص مطالبهگری کرده تا از سال ۱۴۰۲ کمتر شاهد حضور کودکان کار و خیابان در کشور باشیم.
نظر شما