مسئول روابط عمومی بهزیستی خراسان رضوی ضمن اعلام این خبر گفت: این جشنواره و مسابقه با هدف ایجاد روحیه شادابی و نشاط در بین کارکنان بهزیستی استان و جهت تاکید و یادآوری بر اهمیت تهیه غذای سالم در خانواده، به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور بیش از 40 شرکت کننده در محل اداره کل بهزیستی استان برگزار شد.
مجید اسلامی در خصوص نقاط بارز این جشنواره افزود: تفاوت این دوره از مسابقات با دوره های قبل، برگزاری استانی جشنواره و استفاده از داوری داوران بین المللی و رقابت همزمان شرکت کنندگان در سه بخش غذای سنتی و محلی، غذای فرنگی، دسر و شیرینی و کیک بود.
دبیر ستاد دهه فجر بهزیستی خراسان رضوی ادامه داد: در پایان این رقابت و با حضور دکتر مسعود فیروزی، مدیرکل بهزیستی استان و جمعی از معاونین و کارکنان، به کلیه شرکت کنندگان لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود و به سه نفر برگزیده هر بخش جوایزی اهدا شد.
نظر شما