به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی گلپایگان، سرپرست اداره بهزیستی گلپایگان اظهارداشت: اداره بهزیستی شهرستان گلپایگان در چهار حوزه اجتماعی، توانبخشی، پیشگیری و مشارکتهای مردمی در راستای ارتقاء سلامت بالندگی و صیانت جامعه، کاهش آسیب ها و توانمندسازی جامعه تلاش میکند.
وی افزود: حدود ۴۰۰ پرونده در حوزه اجتماعی، که شامل زنان سرپرست خانواده و خانواده هایی که سرپرست خانواده آنها دچار معلولیت است و نزدیک به ۱۸۰۰ پرونده توانبخشی داریم که به آنها خدمات مختلف یارانهای، توانبخشی و آموزشی داده میشود.
قائمی گفت: مرکز ویژه ایزوله دختران کم توان ذهنی و جسمی بالای ۱۵ سال در طبقه فوقانی مرکز سالمندان امام سجاد(ع) به دخترانی که از لحاظ جسمی و ذهنی دچار مشکل هستند به صورت شبانه روزی خدمت رسانی میکند.
وی با اشاره به اینکه این مرکز ظرفیت پذیرش ۵۰ نفر مراجعه کننده را دارد افزود: اکنون دختران کم توان جسمی و ذهنی بالای ۱۵سال از سراسر استان در این مرکز نگهداری و به آنان خدمت رسانی می شود.
سرپرست اداره بهزیستی گلپایگان گفت: در حوزه توانبخشی این شهرستان دارای یک مرکز شبانه روزی سالمندان، یک مرکز روزانه اوتیسم و سه مرکز روزانه ویژه توانخواهان ذهنی است که این مراکز با دریافت یارانه از سازمان بهزیستی خدمات و آموزشهای لازم را به توانخواهان ارائه مینمایند.
قائمی پرداخت حق پرستاری، پرداخت هزینههای کاردرمانی، گفتار درمانی و ارتوپدی فنی، حق مراقبت در منزل، پرداخت یارانه به مراکز و تحویل وسایل کمک توانبخشی را از دیگر خدمات حوزه توانبخشی اعلام نمود.
وی فعالیت مرکز شبانه روزی نگهداری کودکان بیسرپرست، اورژانس اجتماعی، مرکز سرپایی ترک اعتیاد، شش مرکز مشاوره، یک مرکزاقامتی ترک اعتیاد و مرکز آزمایش ژنتیک دکتر فتوت را از دیگر ظرفیت های بهزیستی شهرستان گلپایگان اعلام کرد.
وی اضافه کرد: برای اشتغال معلولین اعتبارات خوبی در سال ۱۴۰۰ پرداخت شد و در هفته بهزیستی ۱۲ طرح اشتغال با پرداخت تسهیلات به مبلغ ۱۲ میلیارد ریال و دو واحد مسکونی مددجویی در شهرستان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
قائمی پرداخت حق بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی را یکی دیگر از اقدامات واحد اشتغال عنوان کرد و افزود: کارفرمایان میتوانند با استخدام مددجویان تحت پوشش بهزیستی از خدمات بیمهای و تسهیلات سازمان بهزیستی بهرهمند شوند.
سرپرست اداره بهزیستی گلپایگان همچنین گفت: سال گذشته در واحد مشارکتهای مردمی شش میلیارد و ۹۰۶ میلیون و ۱۰۴ هزار و ۵۰۰ ریال توسط خیران و مراکز غیردولتی و خیریههای تحت نظارت جمعآوری شده است که این مبلغ نسبت به سال ۹۹ کاهش ۴۰ درصدی داشته است.
وی با قدردانی از خیرین ادامه کمکها به این نهاد مردمی برای خدمت رسانی بهتر به مددجویان تحت حمایت بهزیستی را خواستار شد.
سرپرست اداره بهزیستی شهرستان گلپایگان در ادامه گفت: یکی از مهمترین حوزههای این اداره حوزه پیشگیری است که در خصوص کاهش آسیبهای جسمی، اجتماعی و فرهنگی فعالیتهای گستردهای از جمله غربالگری شنوایی و بینایی نوزادان و کودکان سه تا شش سال، غربالگری ژنتیک، برگزاری دورههای آموزشی و کلاسهای مشاوره را انجام میدهد.
قائمی در پایان مهمترین نیاز شهرستان گلپایگان و همچنین شهرستانهای غرب استان را ایجاد یک مرکز درمان و نگهداری بیماران اعصاب روان دانست و ابراز امیدواری کرد با کمک مسئولان و خیرین این نیاز مهم این منطقه از استان برآورده شود.
نظر شما