در این بازدید، طاهره طهماسبی از غرفههای مختلف عرضه کنندهی تولیدات مددجویان بهزیستی بازدید و با تولیدکنندگان در باره مشکلات آنان گفتگو کرد.
مدیر کل دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در پایان این بازدید از تشکیل یک گروه مدیریت اشتغال مشاغل خانگی بانوان در استان خبر داد.
طهماسبی گفت: این حلقهی گمشدهای بود که در موضوع اشتغال خانگی وجود داشت چون بسیاری از بانوان که در مشاغل خانگی اشتغال دارند به رمز و رموز بازار و فروش آشنایی ندارند و از طرفی جوانان فعالی که میتوانند از طریق مجازی یا حقیقی برای این کالاها بازاریابی کنند در قسمت تولید نیستند و یا در گروه شغلی خودشان و به صورت فردی کار میکردند.
وی ادامه داد: در سال 99 ما از مجموع گروههایی که در این زمینه فعال بودند یک گروه 10 نفره را تشکیل دادیم که کار مدیریت مشاغل خانگی خانمهای خودسرپرست یا سرپرست خانوار را بر عهده دارند.
به گفته طهماسبی اشتغال فقط به صورت فرایندی که تمام مراحل آموزش، دریافت تسهیلات، امور بانکی و اداری، تولید، مدیریت کار، بازاریابی، فروش، انبارداری، آگاهی به قوانین، آشنایی با محیط بازار و دیگر موارد مورد نیاز را در بربگیرد، میتواند به پایداری اشتغال منتهی شود.
وی در پایان این گفتگو خاطر نشان کرد: از بهزیستی خراسان رضوی که در حوزه مشاغل خانگی برای مددجویان این سازمان بیشترین فعالیت سازمانی را دارد تشکر میکنیم که این زمینه را برای استقلال و توانمندسازی بانوان فراهم ساخته است.
وی گفت: در سال جاری برای اولین بار، توانستیم با هماهنگی بهزیستی و سایر دستگاهها، نمایشگاههای مشاغل خانگی و تولیدات مددجویی را در مشهد و شهرستانها در ادارات و دستگاههای اجرایی برگزار کنیم که این کار برای سالهای آینده استمرار خواهد داشت.
مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی نیز در این بازدید گفت: بهزیستی خراسان رضوی 15 هزار زن سرپرست خانوار را تحت پوشش دارد که بیش از نیمی از آنها از بیمههای درمانی و یازنشستگی برخوردار هستند.
فیروزی گفت: با استفاده از تسهیلات اشتغالی که با بهره بسیار پایین در اختیار مددجویان قرار میگیرد هر سال بیش از 4 هزار نفر از مددجویان در سطح استان به خودکفایی اقتصادی میرسند.
نظر شما