۶ علت مهم طلاق در سامانه تصمیم شناسایی شد

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۶ دلیل عمده‌ی جدایی زوجین از سامانه تصمیم استخراج شده و بر اساس آن آموزش‌هایی برای مشاوران و کارشناسان در نظر گرفته شده است.

به گفته غلامحسین دلبری بر اساس اطلاعاتی که خود زوجین متقاضی طلاق عنوان کرده‌اند خیانت شاید مهم‌ترین علت جدایی باشد و مهارت‌های ارتباطی، یکی از مهم‌ترین علل طلاق عنوان شده است.

وی سایر علل در کنار خیانت را اعتیاد، خشونت، بیماری‌های روان‌پزشکی، اختلالات جنسی و مهارت‌های ارتباطی، برشمرد و گفت: به جهت برجسته بودن این دلایل، بهزیستی و دادگستری استان تصمیم گرفته‌اند مددکاران و روان‌شناسان مراکز مشاوره پیشگیری از طلاق را در این زمینه‌ها آموزش دهند.

دلبری یادآور شد: پیش از این دوره‌های عمومی آموزش برای همه‌ی ۷۵ مرکز مشاوره پیشگیری از طلاق برگزار گردیده و با گذشت زمان و استخراج عمده‌ترین دلایل طلاق، بر آن شدیم که این آموزش‌ها را هدفمند و تقویت کنیم.

وی خاطر نشان کرد: دو متخصص روان‌شناسی بالینی در این کارگاه آموزشی که ۱۷ و ۱۸ بهمن در بهزیستی برگزار می‌شود در خصوص این موضوعات، جدیدترین داده‌های علمی را مورد کنکاش و بررسی قرار می‌دهند.

وی اضافه کرد: این دوره آموزشی با توجه به محدودیت‌های جدید کرونایی، به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

دلبری در خصوص میزان سازش بین متقاضیان طلاق در خراسان رضوی گفت: خوشبختانه، میانگین سازش در استان بالاتر از میانگین کشوری است و این به دلیل تجربه‌ی بیشتر روان‌شناسان و مشاوران استان در موضوع طلاق است.

۶ علت مهم طلاق در سامانه تصمیم شناسایی شد

وی با اشاره به صحبت‌های رئیس جمهور در زمینه طلاق توافقی و اینکه باید موانع بیشتری برای طلاق توافقی فراهم شود گفت: ما البته نمی‌توانیم مستقیما جلو طلاق افراد را بگیریم اما می‌توانیم با روش‌های علمی و مشاوره روان‌شناسی و اقدام مددکاری، احتمال توافق در طلاق را کاهش دهیم.

معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی در پاسخ به این سؤال که چرا فرایند طلاق در سامانه تصمیم و زمان، این قدر طولانی است گفت: البته ما تعمدا زمان مشاوره‌ها را کم یا زیاد نمی‌کنیم و این فرایند طبیعی مشاوره است اما جالب است بدانیم در بسیاری از استان‌ها یا ایالت‌های کشورهایی مثل آمریکا که ظاهرا خیلی آزادی‌های فردی در آنجا بیشتر است دادگاه‌ها مستقیما متقاضیان طلاق را بین دو تا شش ماه به دفاتر مشاوره روان‌شناسی ارجاع می‌دهند.

وی خاطر نشان کرد: طلاق در همه جوامع، پدیده‌ی اجتماعی منفی تلقی می‌شود چون همه دانشمندان حوزه جامعه‌شناسی، خانواده را مهم‌ترین رکن زندگی اجتماعی می‌شناسند و برای پایداری آن تلاش می‌کنند.

وی همچنین گفت: به عنوان معاون پیشگیری بهزیستی خراسان رضوی که سال‌هاست با موضوع طلاق و مشاوره خانواده درگیر هستیم می‌گویم که هیچ مردی و هیچ زنی در دنیا توافق و همسویی کامل و مطلق ندارند و اگر افراد زندگی خانواده را ادامه می‌دهند همیشه باید دنبال عللی چون گذشت، همراهی، کوتاه آمدن، نگرش مثبت، آرامش محیط خانواده، حمایت از نهاد خانواده و اهمیت فرزندان را جستجو کرد.

کد خبر 51639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد