به گفته مسوول دفتر مدیریت عملکرد بهزیستی خراسان رضوی، این مهم با کمیسازی شاخصهای ارزیابی عملکرد، امکان اجرا می یابد و میتوانیم دقیقتر بر فعالیتهای بهزیستی در سطح استان نظارت داشته باشیم.
غلامرضا خالدی گفت: این برنامه به ابتکار بهزیستی خراسان رضوی در دست اجرا میباشد و در راستای شفافسازی عملکردی ادارات بهزیستی شهرستانها صورت میگیرد.
خالدی گفت: یکی از محتویات مهم این برنامه، کمی کردن عملکردهایی است که در قالب فعالیتها و خدمات کیفی به مردم و جامعهی هدف ارائه میشود.
وی خاطر نشان کرد: اکثر فعالیتهای بهزیستی، به صورت کیفی است و شاخصها معمولا با تشخیص مدیران و به صورت معیارهای تشخیصی مدیر انجام میشود که این مطلوب تشخیص عملکرد نیست.
وی ادامه داد: به همین جهت، بهزیستی خراسان رضوی، طرحی را در این زمینه، مدون و اجرایی کرده و به بهزیستی کشور ارائه خواهد گردید.
مسؤول واحد ارزیابی عملکرد و نظارت و بازرسی بهزیستی خراسان رضوی گفت: اجرای این برنامه، با کارشناسان و نمایندگان حوزههای تخصصی در حال نهایی شدن است و طی هفتهی آینده به شهرستانها ابلاغ میشود.
وی بیان داشت: امیدواریم این تحول مهم علاوه بر اینکه به اصلاح نظام مدیریتی بینجامد مبنای اجرایی برای تخصیص بودجه بر مبنای عملکرد را نیز فراهم کند.
وی خاطر نشان کرد: وقتی خدمات به صورت کمی و قابل اندازهگیری تعریف شوند طبعا نظارت دقیق و مطابق با معیارهای برنامهای، میسر میباشد که در نتیجه به ارتقای کیفیت خدمات که منظور نهایی سازمان است منجر میشود.
خالدی یادآور شد: تا کنون دهها فعالیت بهزیستی به بخش غیر دولتی واگذار گردیده و بحمدا ... تا کنون به خاطر نظارت مسؤولانه و نسبتا دقیق، شاهد کمترین مشکل در بخش غیر دولتی بودهایم.
وی افزود: با توجه به اینکه در سال گذشته و امسال نیز چندین فعالیت دیگر از طریق مراکز مثبت زندگی به بخش غیر دولتی واگذار گردیده، لذا کمیسازی خدمات، یکی از مؤثرترین اهرمهای نظارت بر این فعالیتها میباشد.
نظر شما