به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان علیرضا احمدی پور معاون توانبخشی ، توانمند سازی جامعه هدف را به عنوان یکی از اهداف اصلی سازمان ، بسیار مهم دانست و یادآور شد : سامانه توان به توسط گروهی از کارشناسان متخصص به منظور ارائه خدمات غیرحضوری ، آگاهسازی و اطلاع رسانی به سالمندان طراحی و اجرا شد .
وی گسترش خدمات سامانه توان به را از دیگر برنامه ها ذکر کرد و گفت : علاوه بر سالمندان ، افراد دارای معلولیت هم باید بتوانند با استفاده از این سامانه سطح مطلوبی از خدمات را دریافت کنند .
احمدی پور با بیان اینکه گسترش خدمات در بستر مجازی بسیار به صرفه است ، افزود : گروه های آسیب پذیر و کمتر برخوردار تحت حمایت حق دارند در دسترسی سریع و آسان ، با صرفه جویی در هزینه و زمان خدمات را دریافت کنند که اینگونه خدمت رسانی مصداق بارز گسترش عدالت اجتماعی ، اجرای اقتصاد مقاومتی و فراهم کردن فرصت های برابر است .
معاون توانبخشی بهزیستی استان کرمان با تاکید بر ضرورت واگذاری مدیریت سامانه توان به بخش غیردولتی اظهار داشت : بخش غیردولتی می تواند در خدمت رسانی با صرفه به کمک دولت بیاید و بهزیستی از این نوع همکاری ها استقبال می کند و حتی به نفع گروه هدف آماده خرید خدمت است .
حمید رضا کاشف مدیر داخلی مرکز روزانه سالمندان حال خوب استفاده از تکنولوژی در خدمت دهی به ویژه خدمات توانبخشی را نوعی سرمایه گذاری توصیف کرد و افزود : گسترش چتر خدمت رسانی تخصصی و حمایتی در دورترین نقاط باید مورد توجه قرار گیرد که می تواند بسیار در صرفه جویی های اقتصادی مناسب باشد .
احمد سعیدی فر مشاور مدیرکل در بررسی چالش ها و آسیب های هر خدمت نوین به صورت مجازی و غیر حضوری گفت : خدمات منحصر به فرد در میدان رقابت داوم بیشتری دارند بنابراین طراحی و اجرای سامانه هایی اینچنین باید تخصصی باشد .
زکیه نوری کارشناس سالمندان حوزه معاونت توانبخشی راه اندازی مرکز غیرحضوری ارائه خدمات آموزشی - توانبخشی و مراقبتی را پیشنهاد داد و گفت : در کنار ۵۰ مرکز روزانه حضوری توانبخشی یک مرکز غیر حضوری هم می تواند دسترسی به خدمات را آسان کند و سرعت بخشد .
گفتنی است واگذاری مدیریت سامانه توان به و دائر کردن مرکز غیر حضوری خدمات آموزشی – توانبخشی و مراقبتی از مهمترین موضوعات بررسی شده بود که برای نتیجه گیری جلسات دیگری برگزار و تصمیم گیری می شود .
نظر شما