دیّر| تامین هزینه 20 آبگرمکن و مخزن آب به معلولین تحت پوشش بهزیستی شهرستان دیر توسط شرکت مبین انرژی خلیج فارس

سیرانوش دارایی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان دیّر، در گفتگویی از تامین و هزینه ۲۰ آبگرمکن و مخزن آب به معلولین و مددجویان تحت پوشش بهزیستی این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان بوشهر و به نقل از بهزیستی شهرستان دیّر، سیرانوش دارایی، رییس بهزیستی دیّر، در تشریح این اقدام خیرخواهانه اظهار داشت:در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و کمک به بهبود کیفیت زندگی اقشار نیازمند، شرکت مبین انرژی خلیج فارس همزمان با هفته گرامیداشت معلولین، گام بلندی در تأمین یکی از نیازهای اساسی معلولین تحت پوشش شهرستان دیر برداشت.

وی افزود: «این اقلام، تنها کالا نیستند، بلکه ارسال پیام مهربانی و امید به خانواده‌های معلولین است. دسترسی به آب گرم و ذخیره‌سازی مطمئن آب، به‌ویژه برای این عزیزان، تأثیر مستقیمی بر سلامت و آسایش آنان دارد.

دارایی در پایان خاطرنشان کرد: مسئولیت اجتماعی و مشارکت خیرخواهانه بخش‌های خصوصی و عمومی، پشتوانه‌ای قدرتمند برای گسترش حمایت‌های اجتماعی و کاهش مشکلات اقشار آسیب‌پذیر است.

کد خبر 160163

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد