استقرار میز خدمت در مصلای اعظم شهرستان فامنین به مناسبت هفته بسیج

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، میز خدمت بهزیستی شهرستان فامنین با هدف رسیدگی مستقیم به مطالبات مردمی و تسهیل در ارائه خدمات، در مصلای اعظم فامنین مستقر شد.

 
در این برنامه که با حضور مسئولان اداره و جمعی از نمازگزاران برگزار گردید، مدیران و کارشناسان بهزیستی شهرستان فامنین ضمن پاسخ‌گویی چهره‌به‌چهره به مردم، به بررسی درخواست‌ها و مشکلات شهروندان در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، اجتماعی و فرهنگی پرداختند. 
 
این اقدام در راستای تحقق سیاست‌های دولت مردمی و تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر حضور میدانی مدیران در میان مردم انجام شد و با استقبال گسترده نمازگزاران و شهروندان فامنین روبه‌رو گردید. 
 
به گفته‌ی رئیس بهزیستی شهرستان فامنین، برپایی میز خدمت در مصلاهای نماز جمعه فرصتی ارزشمند برای ارتباط بی‌واسطه مردم و مسئولان و جلوه‌ای از روحیه‌ی بسیجی در خدمت‌رسانی به جامعه است. 
 
این برنامه به همت پایگاه مقاومت بسیج فیاض بخش اداره بهزیستی شهرستان فامنین برگزار شد

کد خبر 158718

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد